Ако трябва да преинсталирате операционната система на компютъра си, но нямате зареждаем носител, можете да го създадете сами, като имате само изображение с разпространението на операционната система, както и флаш памет с достатъчно памет. Но това ще ни помогне да създадем стартираща програма за USB флаш памет на Butler.

Butler е безплатна програма от руския програмист за създаване на bootable USB-media. Услугата лесно работи с различни версии на Windows, като бързо и ефективно изпълнява своята работа.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на стартиращи USB флаш памети

Създаване на USB флаш устройство с няколко зареждания

Като разполагате с достатъчно свободно място на USB устройството, Butler лесно записва няколко дистрибуции на операционни системи, всеки от които можете да зададете уникалното си име, което няма да ви позволи да объркате записаните изображения.

Създаване на USB флаш устройство с няколко зареждания в Butler

Управление на екипа

Butler ви позволява бързо да изпълнявате различни зададени команди. Например, изберете "Стартиране на твърдия диск", ако това устройство за зареждане се използва за инсталиране на операционната система.

Управление на екипа в Бътлър

Опции в менюто за зареждане

Преди да започнете да създавате стартиращо USB флаш устройство, ще бъдете помолени да изберете дизайна на менюто за зареждане. Струва си да се отбележи, че тази функция не се предлага в повечето програми, например, WiNToBootic ,

Варианти на създаването на меню за зареждане в Butler

Предимства:

1. Прост интерфейс с руски език;

2. Удобно разположение на програмните бутони за управление;

3. Предприятието е напълно безплатно.

недостатъци:

1. Програмата не предоставя вградена функция за форматиране на устройството.

Butler - един от най-удобните инструменти за създаване на bootable USB флаш устройство с Windows. Един прост и интуитивен интерфейс трябва да работи перфектно и активната подкрепа на разработчика редовно води до нови подобрения.

Свали Butler безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт