Какво предхожда инсталирането на операционната система? Отговорът е очевиден: създаване на стартираща медия с разпространението на OS. За да създадете bootable USB флаш устройство, можете да използвате простата и безплатна програма WiNToBootic.

WiNToBootic е лесен инструмент за удобно създаване на стартиращо USB флаш устройство с операционна система Windows, което не изисква инсталиране на компютър.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на стартиращи USB флаш памети

Работа с Windows дистрибуции

Помощната програма WiNToBootic има за цел да създаде стартиращо USB флаш устройство с операционна система Windows, както текущи, така и вече остарели. Трябва само да добавите изображение на разпределението на операционната система към програмата, а програмата поддържа не само популярния ISO формат, но и други формати на изображения.

Работа с Windows дистрибуции в WiNToBootic

Форматиране на USB хранилище

Преди да създадете стартиращо USB флаш устройство, самото USB устройство трябва да бъде форматирано. В този случай програмата има вграден инструмент, който бързо ще форматира флаш устройството.

Форматиране на USB хранилище в WiNToBootic

Прост процес на създаване на стартиращо USB флаш устройство

За да започнете работа с помощната програма, трябва да свържете USB устройство към компютъра и да изберете изображението на операционната система, съхранено на компютъра, след което програмата е готова за работа. Няма допълнителни настройки тук.

Прост процес на създаване на стартиращо USB флаш устройство в WiNToBootic

Предимства на WiNToBootic:

1. Въпреки липсата на подкрепа за руския език, полезността е изключително лесна за използване;

2. Услугата се показва перфектно в работата;

3. Не изисква инсталиране на компютър;

4. Разпределени абсолютно безплатно.

Недостатъци на WiNToBootic:

1. Няма руски език.

За разлика от функционалните програмата WinSetupFromUSB , WiNToBootic е най-простият инструмент за създаване на стартиращо USB флаш устройство с Windows. Полезността на помощната програма е, че няма ненужни настройки, които могат да бъдат объркващи, така че можете да създадете стартиращо USB флаш устройство в тази програма, дори и дете.

Свали WiNToBootic безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт