Ако е необходимо да напишете информация на диска, по-добре е да използвате нестандартни инструменти за Windows и специализирани програми, оборудвани с тази функция. Например, BurnAware: този продукт съдържа всички необходими инструменти, които ще ви позволят да записвате различни типове устройства.

BurnAware - популярно софтуерно решение, което има както платени версии, така и безплатни, което ще ви позволи да напишете необходимата информация на диска.

Урокът: Как да записвате музика на диск в BurnAware

Съветваме ви да погледнете: Други програми за записване на дискове

Запишете диска с данни

Записвайте на CD, DVD или Blu-ray всяка необходима информация - документи, музика, филми и др.

Изгори диск с данни в BurnAware

Записване на аудио-CD

Ако трябва да записвате музика на стандартен аудио компактдиск, има отделен раздел за това. Програмата ще покаже броя на наличните минути за запис на музика и просто трябва да добавите необходимите песни, съхранени на компютъра, и да отидете направо в самия процес на запис.

Изгори аудио CD в BurnAware

Създаване на диск за зареждане

Зареждащото устройство е основният инструмент, необходим за инсталиране на операционната система. BurnAware осигурява удобен дял за записване на диска за зареждане, където трябва само да го поставите в устройството и да зададете изображение на разпределението на операционната система.

Създаване на диск за зареждане в BurnAware

Записване на изображението

Ако имате изображение на компютъра си, например компютърна игра, то може да бъде написано на празен диск, за да бъде стартирана по-късно играта от диска.

Изгаряне на изображение в BurnAware

Почистване на диска

Ако трябва да изчистите цялата информация, съдържаща се в презаписващото устройство, за тази цел има отделна част от програмата, която ще позволи пълно почистване по един от двата режима: бързо почистване и пълно форматиране.

Почистване на диска в BurnAware

Изгаряне на MP3 аудио компактдиск

Записването на MP3 може би не се различава от записването на диск с данни с едно малко изключение - в този раздел е възможно да добавите само MP3 музикални файлове.

Записване на MP3 аудио в BurnAware

Копирайте ISO

Един прост и удобен инструмент в BurnAware ще извлече цялата информация, съдържаща се в устройството, и ще го запише на вашия компютър като ISO изображение.

Копиране на ISO в BurnAware

Получаване на информация за устройството и устройството

Преди да започнете да пишете файлове, разгледайте обобщената информация за устройството и устройството, изброени в "Информация за диска" . В крайна сметка може да се окаже, че устройството ви няма функция за изгаряне.

Получаване на информация за диска и за Drive в BurnAware

Създаване на поредица от дискове

Полезен инструмент, ако трябва да записвате информация за 2 или повече диска.

Създаване на серия от дискове в BurnAware

Записване на DVD

Ако трябва да запишете DVD-филм на наличния диск, вижте раздел "DVD-Video диск", който ще ви позволи да изпълнявате тази задача.

Изгаряне на DVD в BurnAware

Създаване на ISO изображение

Създайте ISO изображение от всички необходими файлове. Впоследствие създаденото изображение може да бъде написано на диск или стартирано с помощта на виртуално устройство, например, като се използва Даймон Инструменти ,

Създаване на ISO изображение в BurnAware

Проверка на диска

Полезна функция, която ви позволява да сканирате устройството, за да откриете грешки, например след извършване на процедурата за запис.

Проверка на диска в BurnAware

Създаване на ISO за стартиране

Ако съществуващото изображение ISO трябва да напишете на диска, за да го използвате като зареждащ носител, вижте функцията "Boot ISO" .

Създаване на стартиращ ISO в BurnAware

Предимства:

1. Прост и удобен интерфейс, в който абсолютно всеки потребител може да разбере;

2. Има руски език;

3. Програмата има безплатна версия, която ви позволява да работите с записващи дискове.

недостатъци:

1. Не е разкрито.

BurnAware е отличен инструмент за записване на различни данни на диск. Този софтуер има широк спектър от функции, но не е загубил своя прост интерфейс и затова се препоръчва за ежедневна употреба.

Свали BurnAware безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт