Какво трябва да направя, ако с глупава злополука необходимите файлове или документи бяха изтрити за постоянно от вашия компютър или подвижни носители? На първо място, колкото е възможно по-малко да изпълнявате действия на диска, а втората, - инсталирайте програмата Comfy File Recovery.

Comfy File Recovery е функционална програма, предназначена не само за възстановяване на файлове, но и за създаване на дискове за запис и монтиране.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за възстановяване на изтрити файлове

Извършване на сканиране на диска

Comfy File Recovery ви позволява да сканирате диск, за да идентифицирате изтритите файлове. Ако не са намерени необходимите файлове, програмата предоставя функция за дълбоко анализиране, която, въпреки че ще отнеме повече време, може да намери много повече изтрити файлове.

Сканиране на устройство в Comfy File Recovery

Възстановяване на файлове

След като сканирането завърши, на екрана ще се покаже списък с открити папки и файлове. След като изберете необходимите елементи, можете да започнете да ги възстановявате, като ги запазвате на твърдия диск (трябва да го запишете на диск, който не е възстановен от него), записвайки го на CD / DVD, създаване на ISO изображение и качване чрез FTP.

Възстановяване на файлове в Comfy File Recovery

Запазва и монтира задвижвания

Чрез програмата Comfy File Recovery можете да запазите изображението на диска на компютъра или обратно да го монтирате, като изтеглите изображението от компютъра.

Съхраняване и монтиране на дискове в Comfy File Recovery

Съветник за възстановяване на файлове

Вграденият "Помощ за възстановяване на файлове" ще ви позволи да възстановите файлове от диска. Стъпка по стъпка процесът ще обясни всяка стъпка, която ще ви позволи да извършите възстановяване на файлове дори и за най-неопитни компютърни потребители.

Съветник за възстановяване на файлове в удобен файл за възстановяване

Съхраняване на информация за анализа

Ако трябва да се върнете към програмата след известно време, но не искате да извършите повторно процедурата за анализ, можете да експортирате данните за програмата на компютъра, за да ги изтеглите впоследствие и да продължите процеса на възстановяване.

Съхраняване на информация за анализа в Comfy File Recovery

Предимства Комфортно възстановяване на файлове:

1. Прост и приятен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Позволява ви да извършвате сложна работа на дискове и да възстановявате информация от тях.

Комфортно възстановяване на файлове:

1. Програмата се разпределя на такса.

Comfy File Recovery е ефективен инструмент за възстановяване на файлове. за разлика от R.saver , този инструмент има редица допълнителни инструменти, които няма да са полезни за начинаещи потребители, но несъмнено могат да бъдат оценени от опитни потребители на компютри.

Изтеглете пробна версия на Comfy File Recovery

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт