IOS


Благодарение на приложения от програмисти от трети страни, потребителите на iPhone могат да дадат на устройството си различни опции. Например: Вашата притурка има видео, което не е подходящо за формат на възпроизвеждане. Защо да не го конвертирате?

VCVT видео конвертор

Прост и функционален видео конвертор за iPhone, който може да конвертира видео в различни видео формати: MP4, AVI, MKV, 3GP и много други. Преобразувателят не е условно: в безплатната версия на VCVT качеството на видеото е отрязано, а в самото приложение ще има реклама.

Изтеглете видеоконвертора VCVT за приложение за iOS

От приятните мигове трябва да се отбележи възможността за сваляне на видео не само от камерата на устройството, но и от Dropbox или iCloud. Освен това видеото може да бъде изтеглено до VCVT и през компютъра чрез програма качи - за това подробни указания са дадени в приложението.

Изтеглете VCVT видео конвертор

изброяване

Много подобна в логиката на използване с VCVT конвертор iConv ви позволява почти незабавно да конвертирате оригиналния видео формат в един от единадесетте налични. Всъщност iConv има само две разлики с първото приложение от прегледа: лека тема и цената на пълната версия, която е много по-висока.

Изтеглете iConv за приложение за iOS

Безплатната версия няма да ви позволи да се пренесете чрез конвертиране: работата с някои формати и опции ще бъде ограничена и рекламите ще се появяват редовно, което тук не е само под формата на банери, но и на изскачащи прозорци. Също така е разочароващо, че няма възможност за добавяне на видеоклипове от други приложения към iPhone, можете да го направите само чрез галерията на устройствата, iCloud или чрез прехвърляне от вашия компютър чрез iTunes.

Изтеглете iConv

Медия конвертор плюс

Крайният представител на нашия преглед, който е малко по-различен видеорекордер, е, че е проектиран да преобразува клипове в аудиофайлове, за да позволи слушането на изпълнения на живо, музикални видеоклипове, блогове и други видеоклипове с екран iPhone, например чрез слушалки.

Изтеглете Media Converter Plus за iOS

Ако говорим за възможностите за импортиране на видео, Media Converter Plus не е равнопоставен: видеото може да бъде изтеглено от галерията на iPhone, като се свърже с една Wi-Fi мрежа чрез iTunes, както и популярно съхранение в облак, като Google Диск и Dropbox. Приложението няма вградени покупки, но това е и негов основен проблем: рекламата е много разпространена тук и няма начин да я забраните.

Изтегляне на Media Converter Plus

Надяваме се, че с помощта на нашия преглед можете да намерите точния видео конвертор за себе си: ако първите две копия ви позволяват да промените видео формата, то третата е полезна, когато трябва да конвертирате видео към аудио.