Сега много потребители активно използват електронни пощенски кутии. Те се използват за работа, комуникация или чрез тях просто се регистрират в социални мрежи. Няма значение за каква цел имате пощата, все още има периодично да получавате важни писма. Понякога обаче има проблем с получаването на съобщения. В статията ще говорим за всички възможни решения на тази грешка в различните популярни услуги.

Решаваме проблеми с получаването на имейли

Днес ще разгледаме основните причини за възникването на разглежданата неизправност и ще предоставим инструкции за поправянето им в четири популярни пощенски услуги. Ако сте потребител на друга услуга, можете да следвате предложените указания, тъй като повечето от тях са универсални.

Веднага си струва да отбележите, че ако не получите писма от определени контакти, на които сте посочили адреса си, уверете се, че сте го направили. Възможно е да сте направили една или повече грешки, поради което съобщенията не са изпратени.

Вижте също: Как да разберете имейл адреса

Mail.Ru

Много често този проблем се появява при потребителите Mail.ru , Въпреки това, в повечето случаи потребителят е виновен за появата му. Препоръчваме ви да прочетете статията на връзката по-долу, където са описани основните ситуации, както и как те могат да бъдат коригирани. Решете причината, след което следвайте инструкциите и определено ще можете да я разрешите.

Повече подробности: Какво да направя, ако имейлите не пристигат в Mail.ru

Yandex.Mail

Уебсайтът ни също така има инструкции как да отстранявате неизправности при входящите имейли. Yandex.Mail , Този материал описва четири основни причини и техните решения. Кликнете върху следната връзка, за да прочетете предоставената информация и да коригирате проблема.

Повече подробности: Защо съобщенията не идват в Yandex

Gmail

Една от най-популярните пощенски услуги е Gmail от Google. Обикновено няма системни повреди, които карат буквите да спрат да идват. Най-вероятно причините са в действията на потребителите. Незабавно препоръчваме да проверите секцията "Спам" . Ако са намерени необходимите съобщения, изберете ги с отметка и приложете параметъра "Не е спам" .

Изтеглете спам съобщение в Gmail

Освен това трябва да проверите създадените филтри и забранените адреси. В рамките на услугата има възможност за автоматично изпращане на писма до архива или дори за тяхното премахване. За да изчистите филтрите и да деблокирате адреси, изпълнете следните стъпки:

 1. Влезте в профила си в Gmail.
 2. Вижте също: Как да влезете в профила си в Google

 3. Кликнете върху иконата на зъбно колело и отворете Настройки .
 4. Отворете настройките на Gmail

 5. Превъртете до секцията "Филтри и блокирани адреси" .
 6. Филтри и блокирани URL адреси в Gmail

 7. Премахнете филтрите с действия "Изтриване" или "Изпращане за архивиране" . И отключете необходимите адреси.
 8. Премахване на филтрите и отключване на адреси в Gmail

Ако проблемът е точно такъв, трябва да бъде решен и отново ще получавате редовни съобщения до пощенската си кутия.

Трябва да се има предвид, че за един профил в Google е определено определено количество памет. Това важи за Към диска , Снимки и Gmail. 15 ГБ се предлага безплатно, а в случай, че няма достатъчно място, няма да получавате писма по пощата.

Безплатно място в Gmail

Можем да препоръчаме пренасочване към друг план и заплащане на допълнителната сума от определената цена или изчистване на място в някоя от услугите, за да получим отново кореспонденция.

Увеличете наличната памет в Gmail

Rambler Mail

В момента Rambler Mail е най-проблематичната услуга. Огромен брой грешки, дължащи се на неговата нестабилна работа. Имейлите често завършват със спам, автоматично се изтриват или изобщо не идват. За притежателите на профили в тази услуга препоръчваме следните стъпки:

 1. Влезте в профила си, като въведете идентификационните си данни или използвате потребителски профил от друга социална мрежа.
 2. Влез в акаунта в Rambler

 3. Преместете секцията "Спам", за да проверите списъка с букви.
 4. Ако има съобщения, които са ви необходими, отбележете ги и изберете "Не е спам" , така че те вече не попадат в този раздел.
 5. Изтеглете писма от спам в Rambler

Вижте също: Решаване на проблеми с работата Rambler Mail

В Rambler няма вградени филтри, затова нищо не трябва да се архивира или изтрива. Ако не сте намерили необходимата информация в папката "Спам" , ви съветваме да се свържете с центъра за поддръжка, за да могат представителите на службата да ви помогнат при възникналата грешка.

Отидете на страницата за обратна връзка Rambler

Понякога има проблем с получаването на писма от чужди сайтове по пощата, регистрирано под руски домейн. Това е особено вярно за Rambler Mail, където съобщенията може да не идват с часове или да не се доставят по принцип. Ако срещнете такива проблеми, свързани конкретно с чужди уеб сайтове и руски пощенски услуги, препоръчваме да се свържете с отдела за поддръжка, който използвате, за да разрешите допълнително грешки.

На тази статия нашата статия завършва. По-горе анализирахме подробно всички налични методи за коригиране на грешките при пристигането на имейли в популярните услуги. Надяваме се нашите ръководства да ви помогнат да коригирате проблема и пак ще получите съобщения.