DLL

Изтеглете audio.dll за GTA San Andreas

Досега GTA: San Andreas от Rockstar е много популярен сред геймърите. Сега потребителите все още го инсталират на своите компютри, купуват на търговски площи или изтеглят нелицензирани копия. Обаче не винаги веднага след завършването на инсталацията се оказва, че стартира играта и се пристъпва към нормалното й преминаване. Например, някои потребители получават известие за отсъствието на библиотеката audio.dll. В тази статия бихме искали да поговорим за всички налични поправки на тази неприятна ситуация.

Поправете проблеми с audio.dll в GTA: San Andreas

audio.dll не е включен в стандартния набор от компоненти на операционната система и следователно неговото отсъствие може да означава само, че се появи грешка по време на инсталирането на играта или първоначално този файл не беше в инсталатора. Следователно днешните корекции ще се основават на този фактор и ще бъдат поставени следните инструкции, тъй като те са ефективни и лесни за изпълнение.

Метод 1: Инсталирайте отново играта с изключен антивирус

На първо място се подозира защитата, инсталирана на компютъра. Ако имате антивирус на трета страна, той може много добре да приеме audio.dll като злонамерен файл, да го постави под карантина или да го изтрие по време на инсталирането на приложението. В тази връзка ще е необходимо да инсталирате отново GTA: San Andreas, като преди това сте деактивирали антивируса. Ще намерите подробни инструкции как да постигнете тази задача в други материали на нашия уебсайт, като кликнете върху връзките по-долу.

Повече подробности:
Премахване на игри на компютър с Windows 10
Деинсталирайте игра на Steam
Деактивиране на антивирус
Инсталиране на игра от диск на компютър

Освен това препоръчваме да добавите преинсталирания GTA в списъка за изключване (наричан още „Бял списък“) на вашия антивирус.

Метод 2: Пререгистрирайте audio.dll

Вторият метод е ръчно да регистрирате въпросния файл в Windows. Трябва да направите това, защото няма гаранция, че това действие е станало автоматично по време на инсталирането на играта. Обикновено вграденият инструмент за ОС регистрира абсолютно всички компоненти на DLL, но тук проблемът може да е свързан със самия инсталатор на приложението. Затова е по-добре да проверите регистрацията, като я създадете отново, което се извършва буквално на няколко стъпки през конзолата.

 1. Отворете менюто "Старт" и намерете командния ред . Без да се проваля, стартирайте го от името на администратора, в противен случай по време на регистрацията ще получите съобщение за липсата на подходящи права.
 2. Отидете на командния ред, за да пререгистрирате audio.dll в GTA San Andreas

 3. Първо трябва да отмените съществуващата регистрация. Това става, като напишете regsvr32 /u audio.dll . След като въведете, потвърдете го, като натиснете клавиша Enter .
 4. Командата за отмяна на съществуващата регистрация audio.dll в GTA San Andreas

 5. Ще се появи изскачащ прозорец, който показва, че регистрацията е анулирана или изобщо не съществува. Затворете го и въведете друг подобен ред - regsvr32 /i audio.dll , който е отговорен за създаването на нова регистрация.
 6. Командата за пререгистриране на файла audio.dll в GTA San Andreas

Тези промени не изискват рестартиране на компютъра, тъй като те влизат в сила в текущата сесия, което означава, че можете незабавно да преминете към тестване на играта. Ако проблемът наистина беше липсата на регистрация или грешки с него, вече няма да срещнете въпросния проблем.

Метод 3: Изтеглете и инсталирайте audio.dll

Последният метод, за който искаме да говорим сега, е сами да инсталирате необходимата динамично свързана библиотека от надеждни източници. Има много различни файлове с подобно име, така че е важно да намерите този, който разработчиците използват в GTA: San Andreas. Разбира се, можете да използвате първия сайт, който предлага да изтеглите този обект безплатно, но тук трябва да бъдете много внимателни, проверявайки връзките и файловете за вируси. Предлагаме да не използваме рискове, а да използваме доказани инструменти. Като пример ще разгледаме DLL-FILES.COM CLIENT.

Изтеглете DLL-FILES.COM CLIENT

 1. Следвайте връзката по-горе, за да се запознаете със споменатата програма и да я закупите на официалния уебсайт, тъй като пробната версия ви позволява само да намерите компонента, но не и да го инсталирате. По време на първото изпълнение използвайте лентата за търсене, за да намерите audio.dll. За да потвърдите действието си, кликнете върху „Търсене в DLL файла“.
 2. Преходът към търсенето на файла audio.dll в GTA San Andreas чрез програмата

 3. Сред резултатите от търсенето изберете първия файл. Не обръщайте внимание на описанието му, защото сега ще използваме неговата стара версия, която все още не е използвана в SimCity.
 4. Избор на подходящ резултат за audio.dll в GTA San Andreas чрез програмата

 5. Превключете програмния режим на „Advanced View“, като преместите съответния плъзгач.
 6. Преходът към усъвършенстваната форма на програмата за изтегляне на audio.dll в GTA San Andreas

 7. Намерете файла с описанието "NetSpell.SpellChecker" и кликнете върху оранжевия бутон "Изберете версия" .
 8. Избор на версията на файла audio.dll в GTA San Andreas чрез програмата

 9. Остава само да посочите корена на папката GTA като път и да кликнете върху „Инсталиране сега“.
 10. Инсталиране на файла audio.dll в GTA San Andreas чрез програмата

Освен това трябва да се отбележи, че далеч не всички потребители са просто заинтересовани от програмата. Може би някой ще сметне, че харченето на пари за такъв софтуер е непрактично или някой не е доволен от принципа на работа на DLL-FILES.COM CLIENT. В този случай препоръчваме да се запознаете с другите два варианта за самостоятелно получаване на DLL, като разгледате нашата отделна статия.

Повече подробности: Как да инсталирате DLL в система Windows

Като част от този материал бяхте запознати с три различни метода за решаване на гореспоменатия проблем. Както можете да видите, няма да е трудно да опитате абсолютно всеки даден метод, за да намерите поправка и трайно да се отървете от възникналите трудности.