DLL


GTA: San Andreas намери втори вятър с модификации, по-специално за мултиплейър, най-известният от които е "Criminal Russia", много популярен в ОНД. Понякога играчите срещат проблем - когато се опитате да стартирате играта, системата се срива и системата дава грешка относно невъзможността да се намери файла mnysl08.dll. В повечето случаи антивирусът е по вина на проблема - възприемайки този файл като заплаха, той го изтрива от компютъра. Грешката се появява на всички версии на Windows съвместими с GTA: San Andreas и модификацията на наказателната Русия.

Как да премахнете грешка в mnysl08.dll

Има два решения за този проблем: изтеглете липсващия файл и го пуснете в папката с играта или изцяло преинсталирайте основната GTA и самата Cri Critical Russia.

Метод 1: Преинсталирайте играта с почистването на системния регистър

Най-простият метод, който гарантира премахването на грешките, е добавянето на mnysl08.dll към списъка за изключване на антивирусни програми, премахването на софтуера и преинсталирането му. Алгоритъмът е, както следва:

 1. Първо, добавете необходимата динамична библиотека в изключването на вашия антивирус ,
 2. Първо изтрийте модела, а след това самата игра. В случай на криминална Русия, ние препоръчваме да използвате вградената програма за деинсталиране, за основния GTA: San Andreas може да използва методите, описани в линка по-долу.

  Прочетете повече: Изтриване на игри и програми

 3. Извършете процедурата по почистване на регистъра от ненужни записи - най-добре е да го следвате тази инструкция , Опростете задачата, като използвате програмата CCleaner ,
 4. Първо инсталирайте играта, след това модела, следвайки препоръките на монтажистите. Ако сте направили всичко правилно, грешката вече няма да се появи.

Метод 2: Самозареждане и поставете mnysl08.dll в папката за игри

Алтернатива на пълното преинсталиране на играта и модификацията й е да потърсите липсващата библиотека и да я поставите ръчно в папката за игри. По правило файловете, необходими за работата по модификациите, могат да бъдат намерени на официалните им уебсайтове.

 1. Изтеглете mnysl08.dll на произволно място на твърдия диск.
 2. Отворете папката с файла mnysl08.dll

 3. На настолния компютър намерете прекия път към играта си и кликнете с десния бутон върху нея.
  Местоположение на папката GTA San Andreas за пускане на файла mnysl08.dll там
  Изберете контекстното меню "Местоположение на файла" .
 4. Ще се отвори папката с играта, в която искате да се движи (копиране или плъзгане) mnysl08.dll.
 5. Отворете папката с GTA San Andreas за пускане на файла mnysl08.dll там

 6. Опитайте се да стартирате наказателна Русия. Ако грешката продължава, рестартирайте компютъра - тази процедура ще позволи на системата да разпознае липсващия файл в правилната директория.

Горните методи позволяват веднъж завинаги да се отървете от грешките, свързани с библиотеката mnysl08.dll.