DLL

Изтеглете framedyn dll

По време на работа на операционната система постоянно се използват различни услуги и услуги, необходими за извършване на важни действия. Файлът framedyn.dll е отговорен за правилната работа на един от тях. Задачата на този процес е да събира информация за грешки и да предприема други действия, докато програмите работят. Ако местоположението на този файл е променено или изтрито, от време на време на екрана ще се появява подходящо известие за липсващата системна библиотека. В тази статия искаме да демонстрираме няколко метода за решаване на този проблем.

Ние коригираме грешката с библиотеката framedyn.dll

Поради различни системни сривове, небрежни действия на потребители или вирусна инфекция на компютър, тези библиотеки просто се изтриват. Ако само един се изтрие от всички файлове, можете да го възстановите достатъчно бързо, в противен случай ще трябва да предприемете по-сериозни действия. Все пак, нека да поговорим за всичко в ред.

Метод 1: Клиент на DLL-Files.com

Има известен сайт, наречен DLL-Files. Той публикува огромен брой библиотеки от DLL формати, което позволява на потребителите да намерят и изтеглят необходимия файл само с няколко кликвания. Въпреки това беше разработен и собственият софтуер DLL-Files.com Client, който инсталира автоматично изтеглените компоненти и можете да го използвате така:

Отидете на официалния сайт DLL-Files.com Client

 1. Стартирайте програмата и напишете framedyn.dll в framedyn.dll за търсене.
 2. Въведете името на библиотеката за търсене в програмата DLL-Files.com Client

 3. Кликнете върху съответния бутон за софтуера, за да започнете търсенето.
 4. Стартиране на търсене на библиотека в клиентската програма DLL-Files.com

 5. Намерете файла в резултатите и щракнете с левия бутон върху него.
 6. Ще изтеглите намерената библиотека в програмата DLL-Files.com Client

 7. Прегледайте препоръчителния списък за инсталиране и след това потвърдете процеса.
 8. Изтегляне на намерената библиотека в програмата DLL-Files.com Client

След приключване на инсталацията се препоръчва да рестартирате компютъра, така че всички услуги и системни процеси да започнат правилната си работа. Ако се появи ново известие, че друга библиотека вече липсва, преминете към метод 4 .

Метод 2: Възстановете DLL от кеша

Периодично операционната система Windows автоматично създава отделна папка, в която се поставят DLL файловете. Това е необходимо, за да се възстановят всички за няколко секунди, ако е необходимо. Трябва само да намерите тази директория и да преместите файла.

 1. C:Windowssystem32 пътя C:Windowssystem32 и намерете папката dllcache там .
 2. Отидете в папката на кеш на библиотеката, за да търсите файл framedyn.dll

 3. Влезте в него, намерете съответния файл и го копирайте с помощта на Ctrl + C.
 4. Намиране на framedyn.dll в системната папка с кеша на библиотеката

 5. Върнете се в директорията System32 и поставете копираната библиотека там.
 6. Поставете framedyn.dll в системната папка след копиране

Ако директорията за търсене липсва, трябва да активирате показването на скрити файлове и папки. Ще намерите подробни инструкции по тази тема в другия ни материал на следния линк.

Повече подробности: Показване на скрити папки в Windows

Тази папка не винаги съществува изобщо, което зависи пряко от настройките на ОС. Освен това необходимия обект не може да бъде намерен там, затова препоръчваме да се запознаете със следните начини за решаване на проблема.

Метод 3: Добавете DLL ръчно

Има много сайтове на трети страни, където можете сами да изтеглите framedyn.dll и да го добавите в системната си папка. Въпреки това, когато изпълнявате този метод, трябва да бъдете особено внимателни и да проверите всички намерени файлове, тъй като често различни вируси маскират под тях. Предлагаме да прочетете за бързата проверка на обектите в нашата отделна статия от друг автор по-долу.

Повече подробности: Онлайн сканиране на системи, файлове и вируси

 1. След като изтеглите, отидете на местоположението на файла и го копирайте или използвайте функцията "Cut", така че след преместване елементът да не остане на същото място.
 2. Копирането намери файл framedyn.dll

 3. Сега отидете в папката “System32” по пътя, който виждате в метод 2 .
 4. Поставете намерения файл framedyn.dll в папката на системната библиотека

 5. Поставете файла там през Ctrl + V или RMB> „Поставяне“ .

Метод 4: възстановяване на системните файлове

Както писахме по-рано, framedyn.dll е системен файл. Именно поради това можете да използвате вградената функция в ОС, която намира проблеми с компонентите и ги коригира. В този случай ще помогне не само да върне липсващия файл, но и да провери всички останали компоненти за наличието и коректността на работата. Потърсете цялата свързана информация по тази тема в нашето ръководство, като кликнете върху връзката по-долу.

Повече подробности: Възстановяване на системни файлове на Windows

Метод 5: Възстановяване на Windows

Windows се възстановява в първоначалното си състояние с помощта на вградените или допълнителни инструменти. Почти всички работят през точка за възстановяване, така че трябва да направите резервно копие предварително. Съществуват обаче методи за възстановяване, без да е необходима тази процедура. Всички те са боядисани в отделно ръководство, което ще ви позволи да изберете най-добрия вариант и да го изпълните в съответствие с инструкциите.

Повече подробности: Опции за възстановяване на Windows

Сега сте запознати с опциите за поправяне на грешката с библиотеката framedyn.dll и можете да изберете тази, която ще бъде най-подходяща в настоящата ситуация.