DLL

Файлът ubiorbitapi_r2_loader.dll е компонент, инсталиран с повечето игри на Ubisoft. Тя може да бъде - Heroes 5, Far Cry 3, Assassin's Creed и много други. Когато те се изпълняват, може да възникне грешка, която ви уведомява, че дадена библиотека не е в системата. Най-често причината е антивирусният софтуер, инсталиран на компютъра, който поради прекалена бдителност може да блокира дори и лицензираната версия на файла.

Опции за отстраняване на неизправности

Ако грешката е възникнала в резултат на антивирусната програма, ще трябва да върнете файла на негово място и добавете към изключванията така че вече не е в карантина. Но ако файлът, поради някаква причина, напълно липсва на компютъра, има два начина да се определи ситуацията. Първата е да изтеглите ръчно библиотеката, а втората - да възложите тази операция на специализирана платена програма.

Метод 1: Клиент на DLL-Files.com

Клиент DLL-Files.com е спомагателно приложение на портала със същото име, предназначено специално за удобството на инсталацията. Тя има обширна база данни, в която има и ubiorbitapi_r2_loader.dll. Ще трябва да изпълните следните стъпки, за да инсталирате:

 1. Влез в търсенето ubiorbitapi_r2_loader.dll .
 2. Кликнете върху "Търсене".
 3. Търсене на файлове ubiorbitapi_r2_loader.dll DLL-Files.com Клиент

 4. Изберете файл, като кликнете върху името му.
 5. Изборът на ubiorbitapi_r2_loader.dll от клиента с резултати от търсенето DLL-Files.com

 6. Кликнете върху Инсталиране .

Инсталиране на клиент за DLL-Files.com ubiorbitapi_r2_loader.dll

В някои случаи играта може да не започне дори след като сте копирали файла. Може да се нуждаете от друга версия на библиотеката. Програмата осигурява специален режим за такива ситуации. Ще ви трябва:

 1. Активирайте разширения изглед.
 2. Изберете различен ubiorbitapi_r2_loader.dll и кликнете върху "Изберете версия" .
 3. Разширен изглед на клиента на DLL-Files.com

  След това задайте допълнителни параметри:

 4. Посочете пътя за инсталиране на ubiorbitapi_r2_loader.dll.
 5. Кликнете върху Инсталиране сега .

Опции за инсталиране на разширения клиент на DLL-Files.com

Приложението копира избраната версия на посоченото място. По време на писането програмата предлага да се инсталира само една опция, но вероятно в бъдеще ще има и други.

Метод 2: Изтегляне на ubiorbitapi_r2_loader.dll

Това е лесен начин да копирате библиотека в системата. Трябва да изтеглите ubiorbitapi_r2_loader.dll от един от сайтовете, предлагащи тази услуга, и след това да я преместите по пътя:

C:WindowsSystem32

Копиране на файла ubiorbitapi_r2_loader.dll в папката Windows System32

както и в папка, наречена "Bin" в директорията, в която сте инсталирали самата игра, след което трябва автоматично да използва DLL файла, когато е включен.

Ако грешката все още се появи, можете да опитате да регистрирате DLL със специална команда. За тази процедура можете да прочетете допълнително на нашия уебсайт , Ако имате 64-битова система, може да ви е необходим друг начин за копиране. Инсталирането на библиотеки с поглед към различни версии на Windows е описано в друга статия ни , Препоръчва се да се свържете с нея за правилната инсталация.