Downlow HELPER е ефективно допълнение за изтегляне на аудио и видео от Интернет. С едно просто разширение можете да изтегляте всички медийни файлове на компютъра, които бихте могли да играете само онлайн преди това.

DownloadHelper се поддържа от два популярни браузъри - Google Chrome и Mozilla Firefox. Ако сте потребител на тези браузъри (както и на Yandex.Browser и други уеб браузъри с двигателя на Chromium), ще трябва да следвате връзката в края на статията на официалния сайт за програмисти и след това да инсталирате добавката на браузъра.

За да изтеглите аудио или видео с Downlow Helper, просто отидете на желания сайт, например Vkontakte или YouTube, след което поставете необходимия звук за изтегляне за възпроизвеждане. За да започнете да изтегляте, просто трябва да кликнете върху иконата на добавката и да изберете показания файл.

Вижте също: програми и приставки за изтегляне на музика

Възможност за изтегляне на medafiles от различни сайтове

DownloadHelper не ви ограничава да качвате файлове само от Vkontakte и YouTube. Можете да изтегляте филми и музика от почти всеки сайт, където можете да слушате или да гледате онлайн.

Способността да изтегляте медафили от различни сайтове в DownloadHelper

Лесна работа

Зареждането на мултимедийни файлове в един момент, просто трябва да направите две кликвания на мишката.

Просто управление в DownloadHelper

Възможност за задаване на папка за изтегляне

За разлика от други подобни добавки, които качват автоматично файлове в папката за изтегляне на браузъра, Windows Explorer ще се появи в DownloadHelper преди изтеглянето, в който можете веднага да зададете желаната папка, за да запазите файла.

Предимства на Downlow Helper:

1. Просто добавяне с минимални настройки;

2. Изтеглете файлове от повечето сайтове;

3. Разширението е напълно безплатно.

Недостатъци на DownloadHelper:

1. Когато зареждате някои файлове в добавъчното меню, името на аудиото или видеото може да не се показва.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на видео от VC

DownloadHelper е чудесна добавка за браузър, която ще ви позволи да изтеглите нов филм или любима музика от Интернет по всяко време.

Свали Helper безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт