Социалната мрежа Vkontakte за много потребители е не само средство за комуникация с други потребители на тази уеб услуга, но и цял видео хостинг, който съдържа потребителски видеоклипове, музикални клипове, хумористични клипове, филми, тренировъчни видеоклипове и много други.

Ако трябва да изтеглите видео от Vkontakte, тогава не можете да правите без специализирани инструменти. Ето защо в тази статия ще разгледаме най-популярните и удобни инструменти за качване на видеоклипове от VC.

VKSaver

Безплатно VC север

VKSaver е малък софтуер, който добавя специален бутон "Изтегляне" към всички браузъри, инсталирани на компютъра, който се намира под всеки клип.

Щом потребителят избере този бутон, той ще бъде пренасочен към страницата на уеб услугата, където можете да изберете качеството на видеоклипа и да продължите да го изтеглите.

Изтеглете софтуер VKSaver

SaveFrom.net

Savefrom.net - свободно изтегляне Safe Frome

Много потребители са запознати със SaveFrom.net, както и с уеб услуга, която ви позволява да изтегляте видеоклипове от интернет, но има и добавка за браузър, която ви позволява да изтегляте аудио и видео от VKontakte, но за разлика от VKSaver, тя ви позволява да изтегляте видеоклипове в YouTube.

Изтеглете SaveFrom.net

VKMusic

VKMusic Citynov изтеглите безплатно

Въпреки името, това решение ви позволява да изтегляте не само музика, но и видео. За разлика от всички решения, описани по-горе, VKMusic е пълна програма за изтегляне на видео от VC.

Този софтуер има висока функционалност, която ви позволява да изтегляте аудио и видео от VC, както и да изтегляте видеоклипове от такива популярни услуги като YouTube, RuTube, Vimeo и др.

Изтеглете софтуера VKMusic

VKontakte.DJ

Vkontakte.DJ - изтегли Vkontakte DJ

Друга пълна програма за изтегляне на видеоклипове от Contact. Програмата ви позволява лесно да изтегляте аудио и видео от VK и дори не трябва да отваряте браузър, за да отидете на сайта. Тази програма се препоръчва, ако трябва да изтеглите видеоклипа, който харесвате, и да изтегляте видеоклипове редовно.

Изтегляне на софтуер ВКонтакте.DJ

MusicSig

Музика. - свободно изтегляне Музика Shig

Връщайки се към добавките в браузъра, не можете да ни разкажете за разширението на браузъра на MusicSig.

Тази добавка е изключително удобен начин за изтегляне на музика и видео от Vkontakte, която има разширени настройки за музика и възможност за избор на качество за качване на видео.

Изтеглете софтуера MusicSig

VkOpt

VkOpt - свободно изтегляне VkOpt

VkOpt е истинско чудовище, което увеличава потенциала на социалната мрежа Vkontakte.

Това интересно допълнение ви позволява лесно да изтегляте аудио и видео от VC, да персонализирате интерфейса на сайта, да замените звуковите известия, да премахвате рекламата, бързо да почиствате стената и много други неща. Решението е толкова популярно, че много фалшификации се разпространяват в интернет, затова бъдете бдителни, защото изтеглянето на разширение е необходимо само от официалния сайт.

Изтеглете софтуер VkOpt

Урокът: Как да изтеглите видео от VK в програмата VkOpt

DownloadHelper

DownloadHelper - скачать Даунлоад Хелпер

Това решение е добавка за браузър, която е универсален видео изтегляне от различни уеб ресурси, включително Vkontakte.

Добавката е добра, защото ви позволява да изтегляте видеоклипове от различни сайтове, а не само от Vkontakte. Когато има възможност за възпроизвеждане на видео онлайн, най-вероятно DownloadHelper ще може да изтегли видео файл като файл на компютъра.

Изтегляне на DownloadHelper

И в заключение. Всички инструменти, обсъдени в тази статия ви позволяват лесно и бързо да изтеглите видео от Vkontakte. Надяваме се с нея да сте в състояние да решите и изберете програмата, която сте харесали да изтеглите видео от VC.