Много от нас слушат музика на сайта социална мрежа Vkontakte , Но не винаги е удобно да направите това чрез браузър в онлайн режим, защото искате любимите ви музикални композиции да са близо до нас, дори когато няма интернет. И за тази цел има различни програми и добавки в браузъра , което ви позволява да изтегляте музика от VC на вашия компютър.

Прочетете още: Как да слушате музика на VKontakte

Savefrom.net

Savefrom.net е специална програма, която се интегрира в уеб браузър, добавяйки бутон за изтегляне с миниатюрна стрелка пред всяка песен.

В допълнение към музиката от Vkontakte можете да изтегляте видеоклипове от YouTube , Vimeo и други популярни услуги.

Изтеглете програмата Savefrom.net

Изтеглете програмата Savefrom.net

На нашия сайт можете също така да научите как да инсталирате разширението Savefrom.net за вашия браузър: Google Chrome , Yandex Browser , опера , Mozilla Firefox

VKSaver

Тази програма е разширение на браузъра, което се поддържа от браузъри като Google Chrome , Yandex Browser , Mozilla Firefox , опера и Internet Explorer ,

VKSaver

Тази програма е разширение на браузъра, което се поддържа от браузъри като Google Chrome , Yandex Browser , Mozilla Firefox , опера и Internet Explorer ,

След инсталирането в аудио записите на VC, до всяка песен се показва икона със стрелка. Щом кликнете върху тази икона, избраната песен ще започне да се зарежда.

VKSaver - свободно изтегляне WKSaver

Изтеглете VKSaver

Vkontakte.DJ

За разлика от двете помощни програми, споменати по-горе, Vkontakte.DJ е пълноценна програма за изтегляне и слушане на музика от VC.

Този продукт е уникален с това, че ви позволява да търсите албуми и да изтеглите пакет от избрани песни наведнъж. В допълнение, Vkontakte.DJ поддържа възпроизвеждането и свалянето на видеоклипове от популярни сайтове за споделяне на видео като YouTube, RuTube, Vimeo и, разбира се, Vkontakte.

Vkontakte.DJ - изтегли Vkontakte.Didge

Изтеглете програмата Vkontakte.DJ

MusicSig

MusicSig е просто разширение на браузъра, поддържано от уеб браузъри като Mozilla Firefox, Google Chrome и Opera.

За да инсталирате приложението, трябва само да кликнете върху бутона "Инсталиране" на сайта на програмиста, след което автоматично ще бъдете пренасочени към магазина на добавките за вашия браузър.

Вижте също: Как да изтеглите VK музика с помощта на това разширение

След като инсталацията приключи и браузърът се рестартира, като отидете в секцията "My Audio Recordings" на уеб сайта на Vkontakte, ще забележите появата на нова икона с дискета близо до всяка песен. Кликнете върху иконата, за да може уеб браузърът да изтегли избраната песен на компютъра ви.

Музикален знак - свободно изтегляне

Изтегли MusicSig

VKMusic

Програма за изтегляне на аудио записи от VC, която след интеграция е интегрирана в уеб браузър, добавяйки бутон за изтегляне срещу всяка песен. Включен в програмата е удобен мини-плейър, който ви позволява да контролирате възпроизвеждането във всеки удобен момент, без да търсите много отворени раздели, където се възпроизвежда музика.

VKMusic може да изтегля не само отделни песни, но и албуми. Тази функция ще бъде оценена от любителите на музиката, които свалят музикални композиции на своите играчи и смартфони наведнъж с цели компилации.

VKmusic - изтегли VKMusic

Изтеглете VKmusic

VKMusic.Citynov

Безплатно приложение за изтегляне на музика от VC, което ви позволява да изтегляте както отделни песни, така и цели албуми с възможно най-високо качество (показва битрейт на аудио записи).

След инсталирането имате преди вас възможности като слушане и изтегляне на аудиозаписи, показване на информация за изпълнителя и песни, търсене на подобна музика.

Допълнителен бонус е възможността да гледате и изтегляте видеозаписи в максимално качество от такива популярни услуги като YouTube, Mail.ru, RuTube, Yandex.Video и др.

VKMusic - свободно изтегляне

Изтеглете програмата VKMusic.Citynov

VkOpt

VkOpt - най-функционално богатата добавка за браузъри на всички създадени някога за социалната мрежа Vkontakte.

Безбройят арсенал от функции ще позволи не само да изтеглите аудио от VC, но и да изтеглите видео, да прецизирате интерфейса, да промените звуковите известия и много други.

VkOpt - свободно изтегляне VkOpt

Изтеглете програмата VkOpt

DownloadHelper

Крайното разширение на браузъра от нашия преглед, което е малко по-трудно за използване от предишните услуги. Въпреки това, на потребителя се предоставят много повече възможности за изтегляне на медийни файлове от Интернет, отколкото в инструментите, описани по-горе.

Прочетете още: Други мениджъри за изтегляне за Windows

Факт е, че добавката може да изтегля не само аудио и видео от Vkontakte, но също така поддържа работата с почти всички други съответни услуги, където е възможно да гледате или слушате онлайн.

Изтегляне на DownloadHelper

Изтегляне на DownloadHelper