За да поддържате работата на компютъра според очакванията, трябва да поддържате не само компонентите в добро състояние, но и да актуализирате постоянно драйверите за тях, тъй като разработчиците често правят важни промени, без които работата на компютъра ще бъде много по-лоша.

Трудно е да следите всички актуализации на софтуера и е още по-трудно да намерите актуализации, но Driver Booster ще направи цялата прашна работа за вас, тъй като тя съдържа всички функции, необходими за това.

Съветваме ви да погледнете: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Системна проверка за наличност на софтуер

Когато стартирате, основният прозорец на приложението се отваря незабавно, което автоматично сканира системата за съдържанието на остарели драйвери. Ако сканирането не се стартира автоматично, можете да кликнете върху бутона "Старт", за да я стартирате. Отляво и отдясно на бутона се изписва липсващият софтуер за устройства и елементи за игри.

Основният прозорец в Booster Booster

актуализация

След сканирането се отваря прозорецът за актуализиране, където можете да видите списък с липсващи драйвери и елементи. Като кликнете върху бутона "Актуализиране на всички" (1), можете да инсталирате всички липсващи, близо до които има отметка, и като кликнете върху бутона "Update" (2) до всеки отделен елемент, можете да ги зададете поотделно.

Актуализирайте драйверите в Booster Booster

Ниво на приложимост на софтуера

Driver Booster има собствена система за определяне на възрастта на инсталирания софтуер. Показва датата на последната актуализация (1) и нивото на старост и без значение (2).

Стара възраст в Booster Booster

Подробна информация

Програмата има прозорец "Информация за водача", в който можете да откриете цялата информация за избрания софтуер (1), да го актуализирате, ако е възможно (2), да върнете старата версия (3), да изтриете (4) списък на тези, които изискват монтаж (5).

Информация за водача в Booster Booster

Не се изисква надстройване или инсталиране

В раздела "Най-новите" (1) можете да видите драйверите, които се намират на компютъра, но не се нуждаят от актуализиране или инсталиране. Там, както и в предишния прозорец, можете да видите информация за продукта (2).

Инсталирани драйвери в Booster Booster

Център за събития

В раздела "Център за събития" има набор от допълнителни програми от този програмист, които също ви позволяват да оптимизирате системата или да се отървете от зловреден софтуер, който не е в DriverPack Solution ,

Център за събития в Booster Booster

Допълнителни инструменти

Освен това, в DriverPack Solution Няма допълнителна инструментариум, както в тази програма, която позволява да се решат няколко проблема едновременно:

• Отстраняване на грешки със звук (1)
• Отстраняване на мрежовите смущения (2)
• Коригирайте проблема с лоша разделителна способност (3)
• Изчистване на остатъчните файлове на прекъснати устройства (4)
• Коригирайте грешката на свързаното устройство - срещу заплащане (5)

Допълнителни инструменти в Booster Booster

Спасителния център

В молбата има "Спасителния център", което е вид връщане на системата или драйверите до определена точка. Функцията се плаща .

Спасителния център в Booster Booster

Промяна на интерфейса

Програмата има много голямо пристрастие към интерфейса и външния вид, така че Driver Booster има възможност да персонализира външния вид, който не присъства в други подобни решения.

Промяна на интерфейса в Booster Booster

На етикета

На иконата на приложението се записва броят на необходимите актуализации за драйвери и това известие присъства и на иконата на таблата.

предимства

  1. Бързо сканиране и инсталиране на драйвери
  2. Допълнителни инструменти
  3. Руски език на интерфейса

недостатъци

  1. Не винаги намирате драйвера, който трябва да инсталирате
  2. Много безплатна безплатна версия
  3. Досадно самопромоция

По принцип Driver Booster - добра и удобна програма за актуализиране на драйвери, благодарение на която можете също да решите много проблеми с компонентите. За съжаление, приложението не винаги успява да идентифицира липсващия софтуер, може би това се дължи на много ограничената безплатна версия, която има много по-малко функционалност.

Изтеглете Driver Buster безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт