Симулаторът BlueStacks е доста сложна програма и за съжаление, различни неуспехи в нея не са необичайни. Ако по време на инсталирането на емулатора има прозорец със следното съдържание: "Грешка 25000" и инсталацията е спряла, а след това случая във вашата система. Нека видим какво точно трябва да се направи, за да се реши проблемът.

Изтегли BlueStacks

Как да се определи 2500 грешка в BlueStax?

Грешка 2500 в програмата BlueStax

1. Подобна инсталационна грешка показва проблем с графичната карта. Най-често срещаният проблем обикновено е свързан с драйверите му, които или не са инсталирани изобщо, или има остаряла версия.

За да разрешите проблема, трябва да изтеглите най-новите драйвери. Направете това от официалния сайт на производителя на карти. За да научите модела си в Windows 7, отидете в "Контролен панел - Мениджър на хардуер и звук" . В полученото дърво отидете в раздела за видео адаптери и погледнете името на видеокартата.

Моделът на видеокартата за решаване на проблема в програмата BlueStacks

Сега отидете на уеб сайта на производителя, в моя случай това е AMD. На основната страница вече ни предлага списък с драйвери за различни модели. Намираме нашата и изтегляме. Ако има избор между обикновената версия и бета версията, винаги е по-добре да изберете обичайната версия, тъй като версиите на бета версията обикновено са влажни и могат да се окажат неправилни.

Стартирайте изтегления файл като нормална програма.

Изтеглете драйвера от уеб сайта на производителя, за да решите проблема в програмата BluStax

2. Ако драйверът е инсталиран правилно, видео картата може да е повредена или да не отговаря на минималните изисквания за инсталиране на емулатора.

Нека да обобщим. Ако видеокартата ви е добра, отговаря на параметрите, има най-новите драйвери инсталирани, тогава няма да имате подобна грешка.