Сега почти всеки потребител активно използва електронна поща и има поне една кутия в популярна услуга. Въпреки това, дори и в такива системи, грешки от различен вид възникват от време на време поради неизправности от страна на потребителя или сървъра. В случай на проблем лицето ще получи подходящо уведомление, за да е наясно с причината за тяхното възникване. Днес искаме да Ви разкажем подробно какво означава „550 Mailbox unavailable“, когато се опитвате да изпратите поща.

Стойността за грешка „550 пощенска кутия е недостъпна“ при изпращане на поща

Въпросната грешка се появява независимо от използвания клиент, тъй като тя е универсална и навсякъде показва същите данни, но за собствениците на имейли на Mail.ru такова уведомление може да се редува или да се комбинира със Съобщението не е прието . По-долу ще предложим решение на този проблем и сега бих искал да се справя с "550 пощенска кутия, която не е достъпна" .

Грешка с имейл за известие 550

Ако сте получили известие „550 Mailbox unavailable“, когато се опитвате да изпратите съобщение до потребителя, това означава, че такъв адрес не съществува, той е блокиран или изтрит. Проблемът е решен чрез проверка на изписването на адреса. Когато е невъзможно да определите за себе си дали съществува сметка или не, ще ви помогнат специални онлайн услуги. Прочетете ги по-подробно в нашата друга статия на следния линк.

Онлайн удостоверяване на пощата за автентичност

Още подробности: Проверете имейла за съществуване

Собствениците на Mail.ru получават известие с текста „Съобщението не е прието“ . Такъв проблем има не само поради неправилно въвеждане на адреса или неговото отсъствие в услугата, но и при невъзможност за изпращане поради блокиране поради подозрения за спам. Този проблем е решен чрез промяна на паролата на акаунта. За подробно ръководство по тази тема вижте нашата друга статия по-долу.

Промяна на парола Mai.ru

Още подробности: Промяна на паролата от имейл Mail.ru

Както виждате, не е трудно да се справите с възникналия проблем, но той може да бъде решен само в случаите, когато е била допусната грешка при въвеждане на пощенския адрес. В противен случай изпращането на съобщението до точния човек няма да работи, трябва да посочите лично неговия пощенски адрес, защото най-вероятно е бил променен.

Вижте също:
Какво да правите, ако пощата е хакната
Извършване на търсене по пощата
Какво е резервен имейл адрес