Трябва да заснемате видео от екрана на компютъра си? След това първо трябва да инсталирате специален софтуер на компютъра, който ще ви позволи да изпълнявате тази задача.

Ezvid е по-подходящо да се обадите на видео редактор с функцията за запис на видео от екрана. Тази програма ви позволява да заснемете видео от екрана и веднага да започнете постпроцесирането му с помощта на широк набор от инструменти.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за запис на видео от компютърния екран

Заснемане на видео от екрана

Чрез натискане на бутона, отговорен за заснемането на видеоклипа, програмата ще започне да записва, която по всяко време може да бъде поставена на пауза и прекратена. След като снимките бъдат потвърдени, видеоклипът ще се покаже в долната част на прозореца.

Заснемане на видео от екрана в Ezvid

Рисуване в процеса на снимане

Вградените инструменти за печат ще ви позволят да добавите в процеса на снимане екран като печати, които могат да бъдат приложени във всяка област.

Чертеж в процеса на снимане в Ezvid

Изрязване на видеоклипа

Отстранената ролка, ако е необходимо, може да бъде отрязана чрез премахване на ненужните елементи.

Изрязване на видео в Ezvid

Свързване на няколко ролки

Ролите, редактирани в програмата, могат да бъдат заснети с помощта на Ezvid или изтеглени от компютъра. Сортирайте ролките и се свържете един с друг, за да получите необходимия материал.

Свързване на няколко клипа в Ezvid

Звукови ефекти

Вградените звукови ефекти ви позволяват да конвертирате записан глас, като го превърнете, например, в глас на робота.

Преобразуване на глас до Ezvid

Създаване на заглавки

Отделна функция в програмата поставя възможността за поставяне на карти с текст, който може да съдържа заглавието на видеото, обяснение, инструкция и т.н. Преди текстът да бъде добавен към видеоклипа, ще бъдете помолени да изберете шрифт, да промените размера, цвета и т.н.

Създаване на заглавки в Ezvid

Незабавно публикуване в YouTube

Като правило, повечето образователни видеоклипове откриват зрителите си в най-популярния видео хостинг на планетата - YouTube. С едно кликване можете да приемете направените промени във видеоклипа и да отидете директно в процедурата за публикуване.

Незабавно публикуване в YouTube в Ezvid

Вградени музикални пътеки

За да гледате филма не беше скучно, обикновено се правят видеозаписи, за да се разрежда фоновата музика. Избраните песни няма да отклонят вниманието от гледането на видеоклипа и няма да позволят на зрителя да се отегчи.

Вградени музикални композиции в Ezvid

Предимства на Ezvid:

1. пълен процес на редактиране на видео;

2. Заснемане на видео с възможност за изготвяне направо в процеса на запис;

3. Разпределени безплатно.

Недостатъци на Ezvid:

1. Няма възможност за заснемане само на част от екрана, както и за създаване на екранни снимки.

Ezvid е интересно и изключително функционално решение за заснемане на видео от екрана. Програмата се фокусира върху пост-обработката, така че с нея няма да се налага да изтегляте видео редактори.

Свали Ezvid безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт