За да се гарантира, че програмата е подходяща както за домашна употреба, така и за професионална дейност, тя трябва да съчетава простотата на управлението и качеството на получения резултат. Този инструмент е приложение за оптимизиране на файловете FileOptimizer.

Безплатно приложение Оптимизаторът на файлове може да компресира почти всяко съдържание, включително снимки, без загуба, като от тях се премахват празни записи на метаданни и друга ненужна информация. В същото време използваме както нашия собствен оптимизационен алгоритъм, така и разработването на трета страна.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за компресиране на снимки

Компресиране на файлове

Това е оптимизация, която е централна, ако не и единствена, функция на FileOptimizer. Но приложението се справя с тази задача на много високо ниво, практически без загуби. Трябва да се отбележи, че програмата най-ефективно компресира изображенията, но след компресирането на изпълними файлове, например EXE, е възможно да ги откажете в работата. Това разширение обаче също се счита за поддържано от FileOptimizer. Като цяло, File Optimizer работи с много голям брой различни формати, включително аудио и видео файлове, изображения, документи, компоненти на приложения и др .: JPEG, PALM, ICO, GIF, PDF, PNG, SVG, TIFF, WEBP, MP4, EXE и много други. В тази гъвкавост и всеобхватност се крие основната характеристика на този продукт.

Оптимизиране на изображенията в програмата FileOptimizer

В заявката за обработка можете да добавите няколко файла наведнъж. Възможно е да ги добавите, като използвате технологията "плъзгане и пускане". След като започне оптимизацията, компресираните данни в автоматичния режим заменят изходния код, а последният се премества в кошницата на операционната система.

Добавяне на изображения към програмата FileOptimize

Благодарение на простия интерфейс на помощната програма за оптимизиране на файлове, направен за визуален облик на приложения от пакета Microsoft Office, процесът на работа с този оптимизатор на файлове е интуитивен.

Настройки в програмата FileOptimizer

предимства:

  1. Висококачествено компресиране на снимки;
  2. Простота на работа;
  3. Тя се разпространява безплатно.

недостатъци:

  1. Неправилно компресиране на отделните типове файлове;
  2. Липса на интерфейс на руски език;
  3. Работи само в операционната система Windows.

Както можете да видите, отличителните черти на програмата FileOptimizer са лекотата на работа с нея и подкрепата на огромен брой различни формати. Най-ефективното и правилно компресиране на тази помощна програма се извършва с файлове с изображения, включително снимки.

Свали FileOptimizer безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт