При инсталирането на Internet Explorer някои потребители не са доволни от набор от функции, които са включени в композицията. За да разширите възможностите си, можете да изтеглите допълнителни приложения.

Google Toolbar за Internet Explorer Това е специален панел, който включва различни настройки за браузъра. Заменя стандартната търсачка в Google. Позволява ви да конфигурирате автоматичното довършване, да блокирате изскачащите прозорци и много други.

Как да изтеглите и инсталирате Google Toolbar за Internet Explorer

Изтеглете тази приставка от официалния сайт на Google.

Изтеглете Google Toolbar за Internet Explorer

Ще бъдете помолени да приемете условията, след което ще започне процесът на инсталиране.

Приемете условията на Google Toolbar за Internet Explorer

След това трябва да рестартирате всички активни браузъри, за да влязат в сила промените.

Настройване на Google Toolbar за Internet Explorer

За да конфигурирате този панел, трябва да отидете в секцията "Настройки", като кликнете върху съответната икона.

Настройки в Google Toolbar за Internet Explorer

Разделът "Общи" задава езиците на търсачката и какъв сайт се използва като основа. В моя случай е руски. Тук можете да конфигурирате запазването на историята и да направите допълнителни настройки.

Общи настройки на Google Toolbar за Internet Explorer

"Конфиденциалност" - отговаря за коригирането на информацията в Google.

Поверителност на Google Toolbar за Internet Explorer

С помощта на специални бутони можете да персонализирате интерфейса на панела. Те могат да бъдат добавени, изтривани и заменени. За да промените настройките след запазване, трябва да рестартирате Explorer.

Персонализирани бутони на Google Toolbar за Internet Explorer

Вградените инструменти на Google Toolbar ви позволяват да конфигурирате блокиране на изскачащи прозорци, да имате достъп до отметки от всеки компютър, да проверявате правописа, да маркирате и да търсите думи на отворени страници.

Инструменти на Google Toolbar за Internet Explorer

Благодарение на функцията за автоматично довършване, можете да отделите по-малко време за въвеждане на същата информация. Достатъчно е да създадете потребителски профил и форма на автоматично довършване, а Google Toolbar ще направи всичко за вас. Тази функция обаче се използва само на доверени сайтове.

Автоматично завършване на Google Toolbar за Internet Explorer

Също така тази програма поддържа най-популярните социални услуги. мрежи. Чрез добавяне на специални бутони можете бързо да споделяте информация с приятели.

Споделяйте в Google Toolbar за Internet Explorer

След като прегледате Google Toolbar за Internet Explorer, можете да кажете, че това е наистина полезно допълнение към стандартните функции на браузъра.