В интернет, без специален софтуер, е невъзможно да остане напълно анонимен. Ако планирате да си осигурите пълна анонимност по време на уеб сърфиране, достъп до блокирани ресурси и да се грижите за надеждна защита на личната информация, тогава трябва да обърнете внимание на програмата VPN HideMe.ru.

HydeMi VPN е пълен софтуер, който може да бъде полезен в най-различни ситуации: дали получава достъп до блокирани услуги на територията на региона или подобрява защитата на Интернет чрез шифроване на цялата информация, която предавате.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за промяна на IP адреса на компютъра

Широка гама прокси сървъри

Непосредствено след стартирането на HydeMi VPN ще бъдете помолени да изберете съответната страна, чийто IP адрес сега ще ви принадлежи. Програмата се отличава с много голям списък с прокси сървъри и може да се конкурира с нея Прокси превключвател ,

Широк избор от прокси сървъри в HideMe.ru VPN

Функция "Хамелеон"

В някои държави, например, в Китай, филтрирането на трафика може да се извърши и от доставчика. Функцията "Hamelenon" ви позволява да заобиколите всички ограничения на доставчика и да посетите свободно всички ресурси.

Хамелеон функция в HideMe.ru VPN

Избиране на списък със сървъри

Тъй като програмата HDM може лесно да се изгуби в обширния списък с наличните сървъри, можете да съставите собствен списък на избраните прокси сървъри, които най-често ще се свържете.

Създайте списък със сървъри във VPN на HideMe.ru

Използване на автоматичното създаване на резервно копие

Ако трябва непрекъснато да работите с VPN, препоръчително е да настроите VPN HideMi на Windows Startup. Програмата е ненужна за системните ресурси, така че скоростта на пълното зареждане на компютъра ще остане същата.

Използване на функцията за автоматично създаване на резервно копие във VPN на HideMe.com

Предимства:

1. Минималистичен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Широка гама от налични сървъри.

недостатъци:

1. Програмата е платена и оборудвана само с 1-дневна версия, която осигурява достъп до всички функции.

HideMe.ru VPN е ефективно решение за работа с VPN. Програмата се отличава със стабилна работа и отлична работа на всички прокси сървър, което е показател за качеството.

Изтеглете пробна версия на HydeMi VPN

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт