За да променят IP адреса си, разработчиците имат богат избор от различни програми. Днес ще говорим за най-добрите софтуерни решения, насочени към запазване на вашата анонимност.

Приложенията за скриване на истински IP адреси са ефективни инструменти, които ще бъдат полезни при достъп до блокирани сайтове, поддържане на анонимност в интернет и повишаване на сигурността при въвеждане на лични данни.

Прочетете още: Най-добри анонимни браузъри

хамелеон

Хамелеон - свободно изтегляне

Хамелеон е много прост инструмент за споделяне на файлове. Програмата има минимални настройки, но в същото време осигурява качествена и стабилна промяна на IP адреса.

Изтеглете хамелеон

Прокси превключвател

Прокси Switcher - свободно изтегляне

Тази програма има най-обширната база данни на прокси сървъри. В допълнение към голяма база данни, този инструмент е надарен с редица полезни настройки, като работа по разпространението на сървъри в папки, стартиране на тестове за проверка на наличността на сървъра, добавяне на собствени прокси сървъри и много други.

Изтеглете Прокси Switcher

SafeIP

SafeIP - свободно изтегляне Safe Aipi

Подобно на Chameleon, SafeIP е инструмент за споделяне на файлове, чиято безплатна версия е достатъчна, за да промени IP адреса. В допълнение към удобния за потребителя интерфейс с поддръжка на руски език тази програма е в състояние блок реклама , автоматично да завърта сървъра след определен период от време, защита от злонамерен софтуер и много повече.

Изтегляне SafeIP

Урокът: Как да промените IP адреса на компютъра в SafeIP

HideMe.com VPN

HideMe.ru VPN - изтеглите безплатно HeidMi VPN

Тази програма за промяна на IP адреса на компютъра, за разлика от Proxy Switcher, има много прост интерфейс, който поддържа руския език. Сред ключовите характеристики, които си заслужава да се отбележат, е голямата база прокси сървъри, съставянето на списък с избрани IP, функцията "Chameleon", осигуряваща пълна анонимност и много други.

Изтеглете HideMe.com VPN

Platinum Hide IP

Platinum Hide IP изтегляне безплатно

За разлика от SafeIP, който има безплатна версия, тази програма се изплаща, но с тестов 30-дневен период. Този продукт предоставя на потребителите широк избор от прокси сървъри, възможността за автоматично променяне на адреса в даден интервал от време, както и настройка на работата за различни браузъри инсталиран на компютъра.

Изтегляне на Platinum Hide IP

Скрий IP лесно

Скрий IP Лесно изтегляне безплатно

Тази VPN програма за промяна на IP е точно аналог на Platinum Hide IP. Тук ще бъдете посрещнати с практически същия интерфейс, идентичен набор от функции, както и същата 30-дневна безплатна версия.

Изтегляне

Автоматично скриване на IP адресите

Изтегляне на Auto Hide IP безплатно

Auto Hide IP, отново, е пълен аналог на Hide IP Easy и Platinum Hide IP. Програмата за промяна на IP има достатъчно широк избор от адреси от различни страни, е в състояние автоматично да смени сървъра, както и да настрои работа за различни браузъри.

Изтегляне на Auto Hide IP

Super Hide IP

Super Hide IP изтегляне безплатно

Друго софтуерно решение с напълно идентична подредба на бутоните, същият набор от инструменти и подобен интерфейс. Както и преди, можете да осъществите достъп до списъка с прокси сървъри, да конфигурирате програмата в различни браузъри на компютъра и автоматично да променяте IP адреса след определено време.

Изтегляне на Super Hide IP

Скрий цялото IP

Скрий цялото изтегляне на IP безплатно

Тази програма е функционално средство за работа с промяната на IP, предоставяйки на потребителите разширени функции. Тук не е само обширен списък с прокси сървъри, но има и възможност за конфигуриране на работата за браузъри с последващо проследяване на скоростта и обема на трансфера на информация, автоматично почистване на бисквитките след края на сесията и много други полезни инструменти.

Изтегляне Скриване на всички IP

Скрий моя IP

Скрий My IP изтеглите безплатно

За разлика от всички инструменти, обсъдени по-горе, тази програма е a разширение на браузъра за популярни уеб браузъри като Google Chrome и Mozilla Firefox , Този инструмент Ви позволява да избирате от списъка с прокси сървъри или да добавяте свои собствени, но неговата простота и става основното предимство.

Изтегляне Скриване на моя IP

И в заключение. Всяка програма, разгледана в прегледа, ще позволи качествено да промени IP адреса на компютъра. Но кое решение да спрете крайния избор - зависи от вас.