Началната страница на Yandex скрива различни настройки, които могат да бъдат редактирани за по-лесна употреба на сайта. В допълнение към прехвърлянето и промяната на параметрите на приспособленията, можете също да редактирате темата за фон на сайта.

Вижте също: Конфигурираме джаджи на началната страница на Yandex

Задайте темата за главната страница на Yandex

След това разглеждаме стъпките за промяна на фона на страницата от предложените списъци с картини.

 1. За да продължите с промяната на темата, кликнете върху реда "Настройки" до менюто на профила си и отворете елемента "Задаване на темата" .
 2. Отворете раздела "Настройки" и отидете на опцията "Пускане на тема" в началната страница на Yandex

 3. Страницата ще се опреснява и ще се покаже ред с различни снимки и снимки.
 4. Редица от предложени теми за дизайна на началната страница на Yandex

 5. След това изберете категорията, която ви интересува и превъртете в списъка, като кликнете върху бутона под формата на стрелка, намираща се отдясно на изображенията, докато не видите същата картина, която искате да гледате на главната страница на Yandex.
 6. Изберете подходящата тема с помощта на бутона със стрелка

 7. За да зададете фон, кликнете върху избраната снимка, след което тя веднага ще се покаже на страницата и ще можете да я оцените. За да приложите избраната тема, кликнете върху бутона "Запазване" .
 8. Запазете избраната тема с помощта на бутона Запазване

 9. Това завършва инсталирането на темата, която харесвате. Ако искате да върнете началната страница след известно време в първоначалното й състояние, върнете се към елемента "Настройки" и изберете "Нулиране на темата".
 10. Отворете елемента "Настройки" и отидете в реда "Ресет на тема"

 11. След това екранът на фона ще възвърне предишния си снежнобял външен вид.

Сега знаете как да разнообразите началната страница на Yandex, заменяйки бялата скучна тема с приятна и красива природа снимка или характер от любимия филм.