Необходимостта от пълно почистване на касетата с публикации в Twitter може да възникне за всеки. Причините за това може да са различни, но проблемът е един - разработчиците на услугата не ни дадоха възможност да изтрием всички tweets с няколко кликвания. За да почистите напълно касетата, ще трябва да изтриете методично публикацията един по един. Лесно е да разберете, че времето ще отнеме много, особено ако микроблогингът се провежда достатъчно дълго.

Това препятствие обаче може да бъде заобиколено без особени затруднения. Така че нека да разберем как да изтриете всички tweets наведнъж на Twitter, като сте направили минимум действия за това.

Прочетете още: Как да създадете профил в Twitter

Лесно почистване на лентата на Twitter

Магическият бутон "Премахване на всички tweets" в Twitter, за съжаление, няма да намерите. Съответно, за решаването на нашата задача с помощта на вградената социална мрежа не работи. За тази цел ще използваме уеб услуги от трети страни.

Метод 1: TwitWipe

Тази услуга определено е най-популярното решение за автоматизирано премахване на tweets. TweetWipe е лесна и лесна за използване услуга; съдържа функции, които гарантират надеждното изпълнение на конкретна задача.

TwitWipe Онлайн услуга

 1. За да започнете с услугата, отидете на главната страница на Twitter.
  Първи стъпки с TwitWipe
  Тук кликваме върху бутона "Започнете" , разположен в дясната страна на сайта.
 2. След това слезте и под формата на "Вашият отговор" посочваме предложената фраза, след което кликнете върху бутона "Продължи" .
  Проверка на използването на инструменти за автоматизация в услугата TwitWipe
  С това потвърждаваме, че не използваме инструменти за автоматизация за достъп до услугата.
 3. От отворената страница, кликването върху бутона "Упълномощаване" дава на приложението TwitWipe достъп до основните действия в нашия профил.
  TwitWipe страница за приложения на Twitter
 4. Сега остава само да потвърдим решението да почистим нашия Twitter. За тази цел, във формата по-долу, ние сме предупредени, че премахването на tweets е необратимо.
  Формата за стартиране на почистването на лентата на Twitter в услугата TwitWipe
  За да започнете почистването, натиснете тук бутона "Да!" .
 5. След това ще видим неумолимо намаляващ брой илюстрации, включително с помощта на групата за изтегляне.
  Tweeting TwitWipe
  Ако е необходимо, процесът може да бъде спрян, като кликнете върху бутона "Пауза" или напълно да го анулирате, като кликнете върху "Отказ" .

  Ако затворите браузъра или раздела TwitWipe по време на почистване, този процес ще бъде автоматично спрян.

 6. В края на операцията виждаме съобщение, че нямаме повече съобщения.

  Сега нашата сметка в Twitter може да бъде безопасно deautorised в услугата. За да направите това, просто кликнете върху бутона "Изход" .

Обърнете внимание, че TwitWipe не съдържа ограничения за броя на съобщенията за изтриване и също така е перфектно адаптиран за мобилни устройства.

Метод 2: tweetDelete

Тази уеб услуга от MEMSET е чудесна и за решаването на нашия проблем. В този tweetDelete е още по-функционален от гореописания TwitWipe.

С tweetDelete можете да зададете конкретни параметри за изтриване на tweets. Тук можете да посочите известно време преди или след това да се изчисти емисията на потребителите на Twitter.

Така че, нека разберем как да използвате това уеб приложение, за да почистите tweets.

Онлайн услугата tweetDelete

 1. Първо посетете уеб сайта tweetDelete и кликнете върху единствения бутон "Влезте с Twitter" , без да забравяте да поставите отметка в квадратчето "Прочетох и съм съгласен с условията на TweetDelete" .
  Начало tweetDelete
 2. След това упълномощавайте приложението tweetDelete във вашия акаунт в Twitter.
  TweetDelete tweet на Twitter
 3. Сега трябва да изберете период от време, за който искаме да изтрием публикациите. Можете да направите това в един падащ списък на страницата. Изборът е наличен в tweets от преди седмица до една година.
  TweetDelete началната страница след упълномощаване в услугата

 4. След това, ако не искаме да публикуваме съобщения за използването на услугата, премахваме маркерите от двете квадратчета: "Публикувай в моята емисия, за да опознае приятелите ми" и "Следвайте @Tweet_Delete за бъдещи актуализации" . След това кликнете върху зеления бутон "Активиране на TweetDelete", за да започнете процеса на изтриване на tweets.
 5. Друг начин да работите с tweetDelete е да изтриете всички tweets преди определен период от време. За да направите това, изберете необходимия интервал от време в същия падащ списък и поставете отметка до "Изтриване на всички мои съществуващи съобщения, преди да активирате тази графика" .
  Изтрийте съобщенията преди определен период от време в tweetDelete
  Освен това правим всичко същото както в предишната стъпка.
 6. Така че кликването върху бутона "Активиране на TweetDelete" допълнително потвърждава началото на работата на TwitterDetails в специален изскачащ прозорец. Кликнете върху "Да" .
  Изскачащ прозорец, потвърждаващ действието на сайта tweetDelete
 7. Процесът на почистване е доста дълъг поради минимизирането на натоварването на сървъра на сървъра и работата на механизма за байпас на профила в Twitter.
  Последният етап от изтриването на tweets в tweetDelete
  За съжаление, услугата не знае как да почиства нашите публикации. Следователно, ние ще трябва да "следим" заличаването на tweets себе си.

  След като всички съобщения, които вече не се нуждаем, бяха изтрити, кликнете върху големия бутон "Изключи TweetDelete (или изберете нови настройки)" .

Уеб услугата tweetDelete е наистина добро решение за тези, които трябва да "чистят" не всички tweets, а само определена част от тях. Е, ако покритието на tweetDelit е твърде голямо за вас и искате да премахнете доста малка извадка, решението, за което ще продължите, ще помогне с това.

Прочетете още: Решаване на проблеми при влизане в Twitter

Метод 3: Изтриване на няколко съобщения

Услугата Изтриване на множество съобщения (ДМТ) се различава от обсъжданите по-горе, което позволява многократни изтривания на съобщения, с изключение на отделни публикации от списъка за изчистване.

Онлайн услуга Изтриване на множество Tweets

 1. Разрешението в ДМТ почти не се различава от подобни уеб приложения.
  Начална страница на ДМТ
  Така че на главната страница на услугата кликнете върху бутона "Влезте с профила си в Twitter" .
 2. След като преминахме процедурата за разрешаване на нашия акаунт в Twitter в DMT.
  Потвърдете разрешението на профила ни в ДМТ
 3. В горната част на отворената страница виждаме формуляр за избиране на показваните съобщения.
  Формуляр за избиране на показвани в twitter в ДМТ
  Тук, в падащия списък "Покажи Tweets от" кликнете върху елемента с желания интервал от публикации и кликнете върху "Изпрати" .
 4. След като отидем в долната част на страницата, където отбелязваме съобщенията за изтриване.
  Подготовка за премахване на думите в ДМТ
  За да "осъдите", за да изтриете всички съобщения в списъка, трябва само да поставите отметка в квадратчето "Избиране на всички изброени" .

  За да започнете процедурата за почистване на нашата feed за Twitter, кликнете върху големия бутон под "Изтриване на Tweets Permanently" .

 5. Фактът, че избраните tweets бяха изтрити, ни съобщава в изскачащ прозорец.
  Уведомяване за изтриването на tweets в DMT

Ако сте активен потребител на Twitter, редовно публикувайте tweets и ги споделяйте, почистването на лентата може да се превърне в истинско главоболие. И за да го избегнете, определено си заслужава да използвате една от горепосочените услуги.