Към днешна дата получаването на права на root за собствениците на много устройства с Android се е развило от набор от сложни манипулации по доста проста, за да може потребителят да изброи няколко тривиални действия. За да опростите процеса, просто трябва да се обърнете към едно от универсалните решения на въпроса - приложението за компютър KingROOT ,

Работа с KingROOT

KingRouth е една от най-добрите оферти сред инструментите, които ви позволяват да приложите процедурата за придобиване на права на Superuser на устройства с Android от различни производители и модели, главно поради гъвкавостта си. В допълнение, можете дори да разберете как да получите корен с помощта на KingRoot, дори и начинаещ потребител. За да направите това, трябва да изпълните няколко стъпки.

Предоставянето на правата на Superuser на отделни приложения за Android е придружено от някои рискове, трябва да направите това с известна предпазливост! В допълнение, в повечето случаи, след получаване на правата за root, гаранцията на производителя за устройството се губи! За възможни последствия от изпълнението на инструкциите по-долу, включително и отрицателните, потребителят е изцяло отговорен за себе си!

Стъпка 1: Подгответе устройството и компютъра с Android

Преди да продължите с процеса на получаване на правата за root чрез програмата KingROOT, на устройството с Android трябва да бъде позволено да отстранява грешки чрез USB. В компютъра, използван за манипулиране, е необходимо да инсталирате драйвери ADB , За това как правилно да се изпълняват описаните по-горе процедури в статията:

Урокът: Инсталиране на драйвери за фърмуера на Android

Стъпка 2: Свържете устройството към компютъра

 1. Стартирайте програмата KingROOT, натиснете бутона "Connect"

  Основен прозорец на KingROOT, свържете устройството

  и свържете готовото устройство Android към USB порта на компютъра.

 2. Процес на свързване на устройството KingROOT

 3. Очакваме дефиницията на устройството в програмата. След това KingROOT ще покаже модела на устройството, както и доклад за наличието или отсъствието на правата на root.

Устройството KingROOT е определено, готово за корениране, бутон за стартиране на корен

Стъпка 3: Получете правата на суперпотребителя

 1. В случай, че правата на root на устройството не бяха получени по-рано, след свързването и определянето на устройството, бутонът "Старт към корен" стане достъпен в програмата. Натискайте го.
 2. KingROOT стартира коловоз, бутонът Start Root

 3. Процесът на получаване на права на корени преминава доста бързо и е придружен от анимация, показваща прогреса на процедурата в проценти.
 4. KingROOT постига напредък по правата на човека

  По време на процедурата телефонът с Android може да бъде рестартиран спонтанно. Не се притеснявайте и прекъсвайте процеса на получаване на корените, горното е нормално събитие.

  KingROOT рестартира устройството в процеса на получаване на корен

 5. При завършване на програмата KingROOT се извежда съобщение за успешния резултат на извършените манипулации: "Успешно спечелен корен" .

  Коренът KingROOT бе успешно приет

  Получаването на правата на SuperUser е завършено. Изключете устройството от компютъра и излезте от програмата.

Както можете да видите, работата с приложението на KingUKT, за да получите права на root, е много проста процедура. Важно е да запомните възможните последици от обривните действия и да извършите манипулации в съответствие с горните инструкции.