Често има ситуация, при която когато получите правата на root, не можете да намерите правилния инструмент за процедурата. В този случай, не е много удобно, но най-важните, ефективни решения могат да помогнат, една от които е програмата Корен Гений ,

Root Genius е доста добър инструмент за придобиване на права на Superuser, приложими за голям брой устройства с Android. Единственият фактор, който може да попречи на използването му, е интерфейсът на китайския език. Въпреки това, като се използват подробните указания по-долу, прилагането на програмата не бива да създава затруднения.

Моля, обърнете внимание! Получаването на права на root за устройството и тяхното по-нататъшно използване води до известни рискове! Потребителят изпълнява следните манипулации, както е описано по-долу, на свой риск. Администрацията на сайта за евентуални негативни последици не носи отговорност!

Изтегляне на програмата

Подобно на самото приложение, официалният сайт за разработчици няма локализирана версия. В това отношение може да е трудно не само да използвате Root Genius, но и да изтеглите програмата на компютъра. За изтегляне изпълняваме стъпка по стъпка.

 1. Отидете на официалния уебсайт.
 2. Root Genius Официален сайт на дома

 3. Поглеждаме през дъното и намираме района с образа на монитора и надпис "PC", разположен между йероглифите. Кликнете върху тази връзка.
 4. Root Genius offsite връзка, за да отидете на страницата за изтегляне

 5. След като преминем към предишната връзка, се отваря страница, от която се нуждаем от син бутон с монитор в кръга.
 6. Бутон за връзка за изтегляне на Root Genius

 7. Щракването върху този бутон ще стартира изтеглянето на инсталатора Root Genius.

Root Genius започват да се изтеглят от сайта

монтаж

След като изтеглите инсталационния файл, стартирайте го и изпълнете следните стъпки.

 1. Прозорецът съдържа отметка (1) след отваряне на програмата за инсталиране. Отметката в него е потвърждение на споразумението с лицензионното споразумение.
 2. Root Genius инсталиране на първия прозорец лицензионно споразумение

 3. Изберете пътя, по който ще бъде инсталирана програмата Root Genius, като кликнете върху надписа (2). Определете пътя и натиснете големия синен бутон (3).
 4. Root Genius избор на път за инсталиране

 5. Чакаме известно време. Процесът на инсталиране е придружен от анимация.
 6. Root Genius анимация за инсталационния процес

 7. В прозореца, който потвърждава завършването на инсталацията, трябва да премахнете две отметки (1) - това ще ви позволи да спрете инсталирането на допълнителен рекламен софтуер. След това натиснете бутона (2).
 8. Завърши инсталацията на Root Genius

 9. Процесът на инсталиране е завършен, Root Genius ще се стартира автоматично и главният прозорец на приложението ще се появи пред нас.

Основен прозорец на основния прозорец за корени в китайски

Получаване на права на корен

След стартирането на Ruth Genius, преди да започнете процедурата за получаване на корен, ще трябва да свържете устройството към USB порта. Желателно е устройството да е предварително активирано за отстраняване на грешки в UBS и драйверът да е инсталиран на компютъра ADB , Как да извършим тези манипулации е казано в статията:

Урокът: Инсталиране на драйвери за фърмуера на Android

 1. Натиснете синия бутон (1) и свържете готовото устройство към USB.
 2. Бутон за свързване на устройството за коренни гени

 3. Започва определянето на устройството в програмата, което отнема известно време и е придружено от анимация (2).

  Root Genius устройство, инсталиране на допълнителни компоненти

  В този процес може да бъдете подканени да инсталирате допълнителни компоненти. Потвърдете съгласието, като кликнете върху бутона "Инсталиране" във всеки от тях.

 4. След правилната дефиниция на устройството, програмата ще покаже своя модел на латиница (1), както и изображението на устройството (2). И това, което се случва на екрана на смартфон / таблет, също може да се види в прозореца Root Genius.
 5. Устройството Root Genius идентифицира модела и изображението

 6. Можете да продължите към процеса на получаване на правата на root. За да направите това, изберете раздела "ROOT" .
 7. Раздел ROT Genius RUT

  И чакаме известно време.

 8. Ще се появи прозорец с един бутон и две отметки. Galki в отметките трябва да бъдат премахнати, в противен случай, след като ще се появи rutovaniya в устройството, за да го сложите леко, не най-необходимите китайски приложения.
 9. Root Genius отказ да инсталирате допълнителен софтуер пред корена

 10. Процесът на получаване на правата за root се придружава от показването на индикатора за прогрес в проценти. Устройството може да рестартира спонтанно.

  Root Genius за постигане на напредък в правата на root

  Чакаме края на манипулациите, извършени от програмата.

 11. При завършване на получаването на ръба ще се появи прозорец, потвърждаващ успеха на операцията с надписа.
 12. Root Genius е получен!

 13. Правата на Рут получиха. Изключете устройството от USB порта и затворете програмата.

Root Genius затвори програмата

По този начин правата за суперпотребител се получават чрез програмата Root Genius. Безшумен, без да се занимавате с горните стъпки за много устройства, води до успех!