След като активирате осигуряването на приходи и сте получили 10 000 показвания, можете да помислите за изтегляне на спечелените пари. Персонализирането на изхода не отнема много време, освен ако не се нуждаете от известна информация от представителите на банката, но можете да направите това, като се свържете с техния екип за поддръжка.

Прочетете още: Включете осигуряването на приходи и печелите пари от видеоклип в YouTube

Изтеглете пари от YouTube

Вече сте свързали осигуряването на приходи и печелите пари от видеоклиповете си. След като спечелите знак от $ 100, можете да направите първото заключение. Ако спечелите по-малко, изходната функция ще бъде блокирана. Можете да теглите пари в каквато и да е сума, само ако сте свързани с партньорска мрежа.

Прочетете още: Свържете филиала за канала си в YouTube

За да се изтеглят парите, трябва да посочите начин на плащане. По подразбиране има няколко. Нека да се справим с всички.

Метод 1: Теглене на пари чрез банков превод

Най-популярният и не много сложен начин да теглите пари от AdSense. За да направите пари, прехвърлени на банкова сметка, трябва да следвате следните инструкции:

 1. Отворете личния си профил в YouTube и отидете в студиото за реклама.
 2. YouTube Creator Studio

 3. В менюто отляво изберете "Канал" и "Осигуряване на приходи".
 4. Настройки за осигуряване на приходи в YouTube

 5. В секцията "Свързване с профил в AdSense" кликнете върху "Настройки на AdSense" .
 6. Преминаване към AdSense

 7. В сайта на Google AdSense, където ще бъдете пренасочени, вляво в менюто изберете "Настройки" - "Плащания" .
 8. Настройки за плащане от AdSense

 9. Кликнете върху "Добавяне на начин на плащане" в прозореца, който се отваря.
 10. Добавете начин на плащане на AdSense

 11. Изберете един от двата метода за плащане, като поставите отметка в квадратчето до него и кликнете върху "Запазване" .
 12. Изберете начин на плащане на AdSense

 13. Сега трябва да въведете данните си в таблицата. Ако не знаете нито един от елементите, свържете се с банката си.

Въвеждане на подробности за AdSense

След като въведете данните, не забравяйте да запазите новите данни.

Сега просто трябва да чакате. Парите ще пристигнат автоматично на картата в последната седмица на месеца, ако сметката е над 100 щ.д. и сте попълнили правилно цялата информация.

Метод 2: Теглене на пари с чек

Вторият начин на плащане е чек, той не се различава много от определянето на това, само вие ще загубите част от парите за допълнителна комисионна. Сега много малко хора използват този метод, защото това е неудобно и дълго. Съществува и вероятността чекът да бъде изгубен на пощата. Ето защо, ако е възможно, препоръчваме ви да избегнете този метод. Във всеки случай има друга опция, с изключение на банков превод, който е на разположение на жителите на Русия.

Метод 3: Rapida Online

До този момент този тип изтегляне на пари може да се извършва само от жители на Руската федерация, но в крайна сметка Google обещава да го въведе в други страни. Благодарение на услугата Rapid можете да прехвърлите приходите си от YouTube към всяка карта или електронно портмоне. Можете да направите това, както следва:

 1. Отидете на уеб сайта на услугата и кликнете върху "Създаване на чанта" .
 2. да създадете портфейл от Rapida

  Rapida Онлайн

 3. Въведете регистрационните данни и прочетете условията на офертата.
 4. Въвеждане на данни от Rapida

 5. Освен това телефонът ви ще получи SMS с потвърждение. Този код може по-късно да се използва като парола за влизане. Препоръчително е обаче да го промените на удобно за вас и по-надеждно.
 6. Потвърждение на телефона с Rapida

 7. Влезте в създадения си профил и отворете персонализирането на профила. Ако срещнете такъв процес за пръв път, можете да зададете въпрос в подкрепа. Можете да го настроите на главната страница на сайта.
 8. Поддръжка на Rapida

 9. След оформянето отидете в "Шаблони" .
 10. Шаблони за Rapida

 11. Кликнете върху Създаване на шаблон .
 12. Създайте шаблон за Rapida

 13. Трябва да видите секцията "Платежни системи" , тя не работи за потребители, които не са преминали персонализацията. В тази секция можете да избирате всеки удобен начин за извеждането си и, следвайки инструкциите на сайта, да създадете шаблон.
 14. Запишете шаблона и отидете до него, за да копирате уникалния номер за AdSense. Ще е необходимо да свържете тези два профила.
 15. Уникален номер на Rapida в AdSense

 16. Сега отидете в профила си в AdSense и изберете "Настройки" - "Плащания" .
 17. Настройки за плащане от AdSense

 18. Кликнете върху "Добавяне на нов начин на плащане" , изберете "Rapida" и следвайте инструкциите на сайта.

Добавете начин на плащане на AdSense

Сега остава само да се спечелят първите $ 100, след което автоматично ще се изтегли чантата.

Метод 4: За медийни партньори в мрежата

Ако не работите директно с Youtube, но сте влезли в сътрудничество с партньорската медийна мрежа, можете да изтеглите парите много по-лесно и не трябва да чакате, докато не получите сто долара в сметката. Всяка такава мрежа има собствена изходна система, но всички от тях не са много различни. Следователно ние ще демонстрираме на един "филиал", а ако сте партньор на друг, можете просто да следвате тази инструкция, най-вероятно ще се побере. Ако имате въпроси, можете винаги да се свържете с екипа на партньорската програма.

Обмислете възможността за изтегляне на пари чрез примера на партньорската мрежа AIR:

 1. Отидете в профила си и изберете "Настройки" .
 2. Въздушни настройки

 3. В раздела " Данни за плащане" можете да въведете данни, като изберете която и да е удобна за вас платежна система от тези, предлагани от партньорската мрежа.
 4. Изисквания за плащане Въздух

 5. Проверете верността на подробностите и запазете настройките.

Продукцията се извършва автоматично в определени дни от месеца. Ако сте въвели всичко правилно, ще получите известие за оттегляне и ще трябва само да потвърдите отчета, след което парите ще отидат до посочения профил.

Това е всичко, което трябва да знаете за тегленето на средства от YouTube. Винаги проверявайте верността на въвеждането на данните си и не се страхувайте да се свържете с банката, услугата, ако нещо не е ясно. Служителите трябва да помогнат при решаването на проблема.