Важно! Ако използвате безплатен акаунт в Spotify и той е регистриран в държава, различна от тази, в която се намирате в момента, най-вероятно с пряко разрешение, ще трябва да използвате VPN, съответстваща на държавата, посочена по време на регистрацията. Това е задължително, ако за последен път сте влезли преди повече от две седмици.

Прочетете също:
Настройване и използване на VPN на вашия компютър
Абонамент Spotify Premium

Вариант 1: Уеб версия

Почти всички възможности, които услугата за стрийминг Spotify предоставя, са налични в нейната уеб версия, която може да бъде въведена чрез всеки браузър за компютър.

Начална страница на Spotify

 1. Следвайте връзката по-горе към официалния уебсайт на услугата и отворете нейното меню, като кликнете върху трите хоризонтални ивици, разположени в горния десен ъгъл.
 2. Извикайте менюто на началната страница на Spotify в браузър

 3. Използвайте елемент "Да вляза".
 4. Влезте в акаунта си на началната страница на Spotify в браузър

 5. Въведете потребителското име и паролата за вашия акаунт, по желание поставете отметка в квадратчето "Да ме запомниш" и щракнете върху бутона "Да вляза".
 6. Въвеждане на вашето потребителско име и парола за влизане във вашия акаунт на началната страница на Spotify във вашия браузър

  Забележка: В допълнение към данните за вход и парола, посочени при регистрация на акаунт, можете да упълномощавате чрез Facebook и Apple - за това има отделни бутони.

  Прочетете също: Как да се регистрирате в Spotify

  Ще бъдете влезли в акаунта си, на страницата с настройки на която ще се отвори услугата.

  Резултатът от успешно упълномощаване на вашия акаунт в уебсайта на Spotify в браузъра

  За да преминете към слушане на музика, превъртете надолу и кликнете върху връзката "Уеб плейър".

  Отидете на Web Player на официалния сайт на Spotify в браузъра

  Както бе споменато по-горе, уеб версията предлага почти всички същите функции като пълноценната програма за компютър. Последното може да бъде изтеглено от тук.

  Отидете до уеб плейър и можете да инсталирате приложението Spotify на вашия компютър

Вариант 2: Програма

Много по-удобна, предимно по отношение на контрола на възпроизвеждането, е версията за десктоп на Spotify, внедрена като отделно приложение. Упълномощаването в него се извършва по алгоритъм, подобен на браузъра.

Изтеглете Spotify на вашия компютър

 1. Ако все още не използвате софтуера на компютъра, изтеглете го от връзката, предоставена по-горе и инсталирайте, след което го стартирайте.
 2. Въведете потребителското име и паролата за вашия акаунт, ако желаете, активирайте превключвателя срещу елемента "Да ме запомниш"и след това щракнете върху бутона "Да вляза"... Възможно е също „Вход с Facebook“ - ще трябва да предоставите подходящите данни от вашия акаунт в социалната мрежа.
 3. Въвеждане на вашето потребителско име и парола, за да влезете във вашата програма Spotify за компютър

 4. След малко ще влезете във вашия профил в Spotify и можете да започнете да слушате музика.
 5. Резултат от успешното влизане във вашата компютърна програма Spotify

  Прочетете също:
  Как да изтеглите музика от Spotify на вашия компютър
  Как да добавите музиката си към Spotify