Днес електронната поща се използва в различни случаи в интернет, когато се регистрирате. произход не е изключение. И тук, както и от други ресурси, може да се наложи да промените посочената поща. За щастие услугата ви позволява да направите това.

Имейл до произход

Електронната поща е прикачена към регистрационната сметка по време на регистрацията и се използва по-късно за оторизация като потребителско име. Тъй като произходът е цифров магазин за компютърни игри, създателите предоставят на потребителите възможността свободно да променят връзката с имейл по всяко време. Това се прави основно за подобряване на безопасността и мобилността на купувачите, за да се гарантира, че тяхната инвестиция е максималната защита.

Промяна на пощата до произход

За да промените електронната поща, трябва само достъп до интернет, нова активна поща, както и отговор на въпроса за сигурността, който сте регистрирали по време на регистрацията.

 1. Първо трябва да стигнете до официалния сайт на Origin. На тази страница ще трябва да кликнете върху потребителския си профил в долния ляв ъгъл, ако вече е направено разрешение. В противен случай трябва първо да въведете потребителския си профил. Дори ако достъпът до електронната поща, който се използва за вход, е изгубен, той все още може да се използва за оторизация. След като кликнете, списъкът с 4 възможни действия с профила ще бъде разширен. Трябва да изберете първата - "Моят профил" .
 2. Профил в сайта "Произход"

 3. Обща страница с информация за потребителския профил се отваря. В горния ъгъл вдясно има оранжев бутон, който се използва за редактиране на данните за профила на официалния уебсайт на EA. Трябва да се кликне.
 4. Отидете на редактирането на профил на уебсайта на EA

 5. Ще бъдете преведени на страницата за настройка на потребителския профил на уебсайта на EA. В този момент необходимия информационен блок се отваря веднага в първата секция - "За мен" . Необходимо е да кликнете върху първия синен надпис "Редактиране" на страницата до заглавието "Основна информация" .
 6. Промяна на информацията За мен за EA акаунт

 7. Появява се прозорец, в който се иска да въведете отговора на въпроса за защитата. Ако е изгубена, можете да научите за начина на нейното възстановяване в съответната статия:

  Прочетете повече: Как да промените и възстановите таен въпрос в Origin

 8. Отговорът на въпрос за сигурността за достъп до промяната на параметрите на профила на EA

 9. След правилното въвеждане на отговора ще бъде получен достъп до промяната на цялата допълнителна информация. В долната част на новия формуляр можете да промените имейл адреса на всеки друг, към който има достъп. След въвеждането трябва да кликнете върху бутона "Запазване" .
 10. Промяна на поща в профила ви в EA

 11. Сега просто трябва да преминете към нова поща и да отворите писмо, което ще бъде получено от EA. В него трябва да отидете на посочената връзка, за да потвърдите наличието на посочената електронна поща и да завършите промяната на пощата.

Писмо за потвърждение за промяна на пощата

Процедурата за промяна на пощата е завършена. Сега тя може да се използва за получаване на нови данни от EA, а също и за вход в Origin.

допълнително

Скоростта на получаване на писмо за потвърждение зависи от скоростта на интернет на потребителя (което влияе на скоростта на изпращане на данни) и ефективността на избраната поща (някои от тях могат да отнемат много време, за да получат съобщението). Обикновено не отнема много време.

Ако писмото не бе получено, струва си да проверите блока за спам по пощата. Обикновено съобщението се изпраща там, ако има нестандартни настройки за защита от спам. Ако тези параметри не се променят, съобщенията от EA никога не са маркирани като злонамерени или промоционални.

заключение

Смяната на пощата ви позволява да спасявате мобилността и свободно да прехвърляте Вашата сметка за произход на всяка друга електронна поща без излишни шумове и да посочвате причините за това решение. Така че не пренебрегвайте тази възможност, особено когато става въпрос за сигурност.