За да купувате игри, да чатите с приятели, да получавате най-новите новини за играта и, разбира се, да играете любимите си игри, трябва да се регистрирате. Трябва само да създадете нов Steam профил, ако още не сте се регистрирали. Ако вече имате профил, всички игри, които са на него, ще бъдат достъпни само от него.

Как да създадете нов Steam профил

Метод 1: Регистрирайте се чрез клиента

Записването чрез клиента е съвсем проста.

 1. Стартирайте Steam и кликнете върху бутона "Създаване на нов акаунт ..." .

  Влизате в "Steam"

 2. В отворения прозорец кликнете отново върху бутона "Създаване на нов акаунт" и след това върху "Напред" .

  Създайте нов акаунт в Steam

 3. Следващия прозорец ще отвори "Споразумението за абонатите на Steam", както и "Споразумението за политика за поверителност". Трябва да приемете двете споразумения, за да продължите, така че кликнете два пъти върху бутона "Agree" .

  Договор за лиценз за пара

 4. Сега остава само да посочите текущия си имейл адрес.

  Парола по имейл

Готово! В последния прозорец ще видите всички данни, а именно: име на акаунта, парола и имейл адрес. Можете да запишете или отпечатате тази информация, за да не забравяте.

Данни за пара

Метод 2: Регистрирайте се на сайта

Също така, ако нямате инсталиран клиент, можете да се регистрирате на официалния сайт на Steam.

Регистрирайте се на официалния сайт на Steam

 1. Следвайте връзката по-горе. Ще бъдете преведени на страницата за регистрация на нов профил в Steam. Трябва да попълните всички полета.

  Нов потребителски профил на Steam

 2. След това натиснете малко надолу. Открийте квадратчето, от което трябва да приемете Споразумението за абонатите на Steam. След това кликнете върху бутона "Създаване на профил"

  Споразумение с абонатите за пара

Сега, ако сте въвели всичко правилно, ще отидете в личния си район, където можете да редактирате профила.

Моля, обърнете внимание!
Не забравяйте, че за да станете пълноправен потребител на Community Stim, трябва да активирате профила си. За това как да направите това прочетете следната статия:

Как да активирам профила си в Steam?

Както можете да видите, регистрацията в стимула е много проста и няма да ви отнеме много време. Сега можете да купувате игри и да ги пускате на всеки компютър, на който е инсталиран клиентът.