Как да изтриете профил в логото на Yandex

Ако решите, че пощенската кутия и другите услуги в системата Yandex вече не са необходими, няма пречки за изтриването на профила ви. В тази статия предлагаме инструкции как да изтриете профила си в Yandex.

Изтриваме профила Ви в Yandex

Процесът на изтриване на профил няма да отнеме много време - достатъчно е да изпълните няколко прости стъпки.

1. Докато сте в профила си, кликнете върху бутона "Настройки" (в горния десен ъгъл на екрана, близо до идентификационните си данни) и изберете "Други настройки".

Как да изтриете акаунт в Yandex 1

2. Кликнете върху раздела "Паспорт".

Как да изтриете акаунт в Yandex 2

3. В долната част на екрана в секцията "Други настройки" кликнете върху бутона "Изтриване на профил".

Преди да изтриете, се уверете, че услугите, които използвате, не съдържат важна информация за вас. Заедно с пощенската кутия, всички данни от Yandex Disk, Yandex Video и други услуги ще бъдат безвъзвратно изтрити. Достъпът до вашия портфейл в Yandex Money Service също ще бъде невъзможен след изтриването на профила. След като профилът бъде изтрит, вашето потребителско име няма да бъде достъпно за повторно регистриране.

Проблемите, които възникват при използването на услугите на Yandex, могат да бъдат решени чрез свързване поддръжка ,

Как да изтриете акаунт в Yandex 4

4. След като прочетете предупреждението от Yandex, въведете паролата от профила или отговорите на въпроса за сигурността и символите от картинката. Кликнете върху бутона "Изтриване на профил". В следващия прозорец - "Продължи".

Как да изтриете акаунт в Yandex 3

Прочетете още: Как да се регистрирате в Yandex

Това е всичко. Профилът бе изтрит. Акаунт със същото точното вписване може да бъде регистриран не по-рано от 6 месеца.