Всички нормални хора обичат да получават подаръци. Не по-малко приятно да ги даваш на други хора. В това отношение киберпространството не е много различно от ежедневието. Разработчиците на социалната мрежа Odnoklassniki предлагат на своите потребители платен месечен абонамент за услугата "All Inclusive", която дава възможност да се дадат различни подаръци на приятели и познати на ресурса. Възможно ли е да откажете тази услуга, ако нуждата от нея е изчезнала? Разбира се, че можете.

Изключване на услугата "All inclusive" в Odnoklassniki

В Odnoklassniki всеки потребител може да управлява услугите, които го интересуват. Активирайте, променете и, разбира се, изключете. Функцията All Inclusive не е изключение от това правило. Така че, решихте да се откажете от излишния абонамент за услугата и да спрете да плащате пари за използването й? Тогава започваме да действаме.

Метод 1: Пълна версия на сайта

Първо, нека се опитаме да деактивираме услугата "All inclusive" на уебсайта Odnoklassniki. Тази проста операция ще отнеме буквално половин минута, интерфейсът тук е интуитивен за всеки потребител и не трябва да има никакви затруднения.

 1. Отворете любимия сайт odnoklassniki.ru в браузъра, преминайте през оторизация, в лявата колона под основната снимка ще откриете реда "Плащания и абонаменти" .
 2. Отидете на Плащания и абонаменти на уебсайта на Odnoklassniki

 3. В дясната част на следващата страница в блок "Абонаменти за платени функции" се интересуваме от секцията "All inclusive" . В него натискаме бутона "Отписване" .
 4. All inclusive прекратете абонамента

 5. Ще се покаже прозорец, в който ще бъдете помолени да потвърдите решението си да изключите услугата. Щракнете с левия бутон върху иконата "Да" .
 6. Откажете се на сайта на Odnoklassniki

 7. Но това не е всичко. Съучениците искат да разберат причината, поради която не искате да подновите услугата All Inclusive. Поставете отметка във всяко поле, тъй като не е толкова важно, и завършете процеса на деактивиране на ненужните функции с бутона "Потвърди" . Готово!
 8. Причини да не се абонирате за Odnoklassniki

 9. Сега от профила си в Odnoklassniki няма да таксувате OKi за тази услуга.

Метод 2: Мобилно приложение

Приложенията на Odnoklassniki за мобилни устройства също имат възможността да деактивират функцията all-inclusive. Както и в пълната версия на сайта, тази операция няма да отнеме много време и няма да изисква разрешаване на сложни проблеми.

 1. Стартираме приложението, влезте в профила си в горния ляв ъгъл на екрана, кликнете върху бутона за обслужване с три хоризонтални ленти.
 2. Сервизен бутон отляво в приложението Odnoklassniki

 3. В следващия раздел превъртете менюто надолу до реда "Настройки" , на който кликваме.
 4. Влезте в настройките в приложението Odnoklassniki

 5. Сега, под нашия аватар, виждаме елемента "Настройки на подпрофила" , където отиваме.
 6. Влезте в настройките на потребителския профил в приложението Odnoklassniki

 7. В настройките на потребителския ви профил намираме секцията "Моите платени функции" . Това е, от което се нуждаем.
 8. Влезте в Платените ми функции в приложението Odnoklassniki

 9. И направим последната стъпка в прост алгоритъм. На страницата "Плащания и абонаменти" в секцията "All Inclusive" кликнете върху графата "Деактивиране" .
 10. Изключване на услугите в приложението Odnoklassniki

 11. Абонаментът за услугата "All Inclusive" бе успешно деактивиран.

Нека да обобщим. Както видяхме заедно, лесно е да се откажем от платената функция "All Inclusive" на уебсайта Odnoklassniki и в приложенията за Android и iOS. Но все пак не забравяйте да давате подаръци на приятели и роднини. И в интернет, и в реалния живот.

Вижте също: Изключете "невидимото" в Odnoklassniki