Стикерите са графични или анимирани картини, изразяващи различни емоции на потребителя. Много от членовете на социалната мрежа Odnoklassniki се радват да ги използват. Ресурсните разработчици често предложат закупуване на стикери за вътрешната валута на ONI - Odnoklassniki. Възможно ли е да инсталирате тези забавни изображения безплатно?

Ние инсталираме стикери в Odnoklassniki безплатно

Нека се опитаме да съберем безплатни стикери за използване в съобщения до други членове на социалната мрежа. За да разрешите този проблем по няколко начина.

Метод 1: Пълна версия на сайта

Разработчиците на Odnoklassniki предлагат безплатни набор стикери. Първо, нека се опитаме да вземем снимки за съобщения в ресурса. Улеснете го.

 1. Отиваме в сайта Odnoklassniki, въведете потребителското име и паролата в горната лента с инструменти, изберете раздела "Съобщения" .
 2. Отидете на Съобщения на сайта Odnoklassniki

 3. На страницата със съобщения изберете чат с всеки потребител и до полето за въвеждане на текст, натиснете бутона "Усмивки и стикери" .
 4. Усмивки и стикери на сайта Odnoklassniki

 5. В отворения прозорец отидете в раздела "Стикери" и след това кликнете върху иконата под формата на плюс "повече стикери".
 6. Стикери на сайта Odnoklassniki

 7. В дългия списък изберете набор от стикери по Ваш вкус от безплатните и кликнете върху бутона "Инсталиране" . Задачата е завършена.

Инсталиране на стикери на сайта Odnoklassniki

Метод 2: Разширения на браузъра

Ако по различни причини не искате да харчите пари за закупуването на стикери директно от Odnoklassniki или не сте доволни от безплатните комплекти на ресурс, тогава можете да използвате алтернативата напълно безплатно. Почти всички популярни интернет браузъри предлагат на потребителите да инсталират специални разширения. Помислете как да направите това чрез пример. Google хром ,

 1. Отворете браузъра, в горния десен ъгъл кликнете върху сервизния бутон с три вертикални точки, който се нарича "Настройване и управление на Google Chrome".
 2. Настройване и управление на Google Chrome

 3. В отвореното меню задръжте курсора на мишката над реда "Допълнителни инструменти" и в новия прозорец изберете елемента "Разширения" .
 4. Отворете разширенията в Google Chrome

 5. На страницата с разширения в горния ляв ъгъл на екрана натиснете бутона с три ленти "Главно меню" .
 6. Главното меню на разширенията в Google Chrome

 7. В долната част на раздела, който се показва, намерете реда "Отваряне на онлайн магазина на Chrome" , на който кликваме върху LMB.
 8. Онлайн магазин Chrome

 9. Попадаме на страницата на онлайн магазина Google Chrome. В лентата за търсене въведете: "Стикери на съученици" или нещо подобно.
 10. Търсете онлайн магазина в Chrome

 11. Разглеждаме резултатите от търсенето, изберете разширението според вашия вкус и кликнете върху бутона "Инсталиране" .
 12. Инсталиране на разширението в Google Chrome

 13. В показания малък прозорец потвърждаваме инсталирането на разширението в браузъра.
 14. Инсталирайте разширението в Google Chrome

 15. Сега ще отворим сайта odnoklassniki.ru, влезте, в горния панел ще видим, че разширението за Chrome е успешно интегрирано в интерфейса Odnoklassniki.
 16. Разширяване на уебсайта на Odnoklassniki

 17. Натиснете бутона "Съобщения" , въведете чат, до линията за въвеждане на текст, кликнете върху иконата "Стикери" и наблюдавайте широк избор от стикери за всеки вкус. Готово! Можете да използвате.

Стикери на сайта Odnoklassniki

Метод 3: Мобилно приложение

В мобилните приложения за Android и iOS е възможно да инсталирате стикери от списъка на безплатните социални мрежи Odnoklassniki. Този процес не трябва да създава трудности.

 1. Стартирайте приложението, влезте в долната лента с инструменти, кликнете върху бутона "Съобщения" .
 2. Път към съобщенията в приложението Съученици

 3. След това изберете кой да е разговор от съществуващите и кликнете върху блока му.
 4. Изберете чат в приложението на съучениците

 5. В долния ляв ъгъл на екрана виждаме икона с лице, на което натискаме.
 6. Стикери в приложение на съученици

 7. В раздела, който се показва, кликнете върху бутона като плюс в долния десен ъгъл на приложението.
 8. Повече стикери в App Odnoklassniki

 9. В списъка с предложени стикери за потребители изберете желаната свободна опция и я потвърдете, като кликнете върху бутона "Инсталиране" . Целта бе успешно постигната.

Задайте стикери в съучениците на приложението
Както разбрахме заедно, е много лесно да инсталирате стикери на Odnoklassniki абсолютно безплатно. Разговаряйте с приятели и се чувствайте свободни да изразявате емоциите си чрез снимки със забавни, изненадани и ядосани лица.

Вижте също: Създайте стикери за VK