Днес ICQ става все по-популярен и има много от същите функции, които другите популярни мигновени пратеници имат. Един от тях е невидим. Това означава, че човекът ще работи с ICQ, но другите няма да го виждат онлайн. За тях ще изглежда, че Аска не работи за него. Но някои потребители се съмняват, че наистина не са онлайн, когато имат фактура. Така че те искат да я проверят.


И за да проверите Поискайте покани, има някои много лесни за използване уеб сайтове. Те работят така, че потребителят може лесно да ги използва. Използването им е, че потребителят влезе в неговия UIN и вижда как го виждат другите потребители. Ако не знаете как да разберете номера си в ICQ, прочетете това инструкции.

Изтеглете ICQ

Услуги за проверка на ICQ за покани

Един от най-популярните такива ресурси kanicq.ru , За да го използвате, трябва да въведете своя UIN в съответното поле и да кликнете върху бутона "Проверка".

проверете ICQ във фактурата в каникур

След това потребителят ще види резултата - както го виждат другите потребители.

резултатът от проверката на ICQ на фактурата в kanicqru

Друг популярен сайт inviznet.ru , Използването му изглежда точно същото като при kanicq.ru. Има поле за въвеждане на отделен ICQ номер, както и бутон "Проверка". Остава само да влезете в UIN и да натиснете бутона.

проверете ICQ за inviz in inviznetru

След това потребителят ще види резултата от проверката за покани.

резултатът от проверката на ICQ за inviz in inviznetru

Списъкът с други сайтове, които ви позволяват да проверявате ICQ за фактура, е както следва:

Между другото, за да бъде поставен статутът на невидим в ICQ изобщо, е необходимо да отидете в ICQ настройките и в полето "Status" поставете "Invisible".

невидим статус в ICQ

Това може да е интересно: Възстановяване на паролата в ICQ - подробни инструкции

Така че, за да проверите ICQ за покана, просто трябва да отидете на един от описаните по-горе сайтове и да изпълните някои много прости действия. Просто въведете личния номер в съответното поле, наречено UIN, и кликнете върху бутона "Проверка". Абсолютно нищо сложно в тази инструкция не присъства и всеки може да я изпълни.