Сега има много програми, с които можете да изтегляте игри, и всички те се различават по техните характеристики и качества. Въпреки това, в много от тях се плащат игри, което не се отнася до Media Get, защото в тази програма можете да изтегляте игри безплатно.

Media Get е един от най-популярните торент клиенти, предназначен за изтегляне на файлове. Разбира се, тези игри включват игри, а в тази статия ще разберем как можете да изтегляте игри чрез MediaGet.

Изтеглете MediaGet

Изтегляне на игри с помощта на Media Get

1 начин е един от най-известните и е подходящ не само за Media Get, но и за други потребители на торент. Най-важното е, че трябва да намерите в интернет торент тракера, който е пълен и сред ръцете, представени там, изберете играта, която харесвате. След това трябва да изтеглите торент файла, който обикновено тежи много малко и да го отворите. Ако изпълнявате такъв файл за първи път, трябва да посочите, че такива файлове трябва да бъдат отворени, като използвате MediaGet.

Изборът на Media Get като програма за изтегляне на торенти файлове за статии Как да изтеглите игри в Media Get

След това трябва само да посочите пътя към папката, в която искате да заредите играта.

Как да изтеглите игри в Media Get

2 пъти по-лесно от първия. В Media Go, за разлика от други потребители на торент, има лента за търсене. Трябва само да въведете името на играта в този ред и натиснете Enter. След това намирате най-подходящото за вас разпространение и кликнете върху бутона "Изтегляне".

Изтегляне на игри за статията Как да изтеглите игри в Media Get

След като кликнете, ще се появи прозорецът за посочване на пътя, където просто трябва да посочите пътя за запазване на играта, както при първия метод.

3 начин - директорията. Програмата има каталог с голямо разнообразие от ръце, сред които определено ще намерите играта, която търсите дълго време.

Как да изтеглите игри в Media Get

Това са всички известни понастоящем начини за изтегляне на игри чрез MediaGet. Когато търсите игри в самата програма, можете да ги сортирате за по-голямо удобство, например да ги разпространявате по скорост на сваляне или по размер. Изтеглянето на игри с помощта на Media Get предоставя някои предимства - например такива игри са винаги безплатни, въпреки че те са пиратски.