Много често намираме интересни видеоклипове, които искате да изтеглите. Някой се нуждае от тях за творчески начинания, някой за работа или обучение и някой съхранява видеото за развлекателни цели. Сайтовете, на които се намира видеосъдържанието, са много и почти винаги нямат възможност за свободно изтегляне.

За да помогне в тези случаи, идват различни разширения, които прибавят бутона " Изтегляне ", където това е технически възможно. В Yandex.Browser, можете да инсталирате няколко такива разширения, за да запазите лесно всеки видеоклип на вашия компютър.

Разширения за изтегляне на видеоклипове в Yandex.Browser

Много сайтове не предоставят възможност за изтегляне на видео, поради тази причина, много популярно изтегляне на добавки. На първо място, те се различават помежду си в списъка с сайтове, от които се поддържа изтеглянето. Така че някои разширения работят само с един източник, а други могат да изтеглят от голям брой ресурси.

Потребителите на Yandex.Browser могат да инсталират всякакви добавки за изтегляне на видео на базата на техните нужди. По-долу са най-удобните софтуерни решения за изтегляне на видеоклипове от различни сайтове в Интернет.

VkOpt

Доказано и доказано разширение, предназначено само за един сайт - VKontakte. Функцията за изтегляне на видео добавя бутон за изтегляне вдясно от клипа, като кликнете върху него, можете да изберете качество от нисък до висок. Тези възможности на VkOpt не са ограничени, което със сигурност ще угоди на всеки, който прекарва много време във VK.

VkOpt Яндекс.Буузер

Прочетете повече: VkOpt за Yandex.Browser

Savefrom.net

Това разширение просто се обожава от хора, които често се изтеглят от интернет, особено от най-големите хостинг и социални мрежи. Тя ви позволява да изтеглите видео от VKontakte, YouTube, Vimeo, Instagram, Odnoklassniki и много други сайтове. Най-популярните ресурси са добавени съответния бутон за стил на сайта и, където е възможно, има избор на видео качество.

Общо са подкрепени над 40 сайтове, включително местни и чуждестранни източници. Дори ако няма бутон " Изтегляне " на сайта с видеоклипа, можете да го направите ръчно, като посочите връзка към видеоклипа.

Savefrom.net Яндекс.Буузер

Прочетете повече: Savefrom.net за Yandex.Browser

Видео изтегляне

Отлична възможност за тези потребители, които ще изтеглят видео отвсякъде. Добавката поддържа огромен списък с уеб ресурси (над 550), от които можете да изтеглите: включва руски услуги и социални мрежи, както и малко известни сайтове от цял ​​свят. Но основното предимство на Video DownloadHelper е възможността да изтегляте поточно видео, което много други буутлоудъри не могат да направят.

Видео DownloadHelper Яндекс.Буузер

Прочетете повече: Изтегляне на видео за Yandex.Browser

Всяко от горните разширения е подходящо за потребители с различни нужди. Активните потребители VKontakte ще бъдат достатъчно VkOpt, феновете на социалните мрежи и най-популярните видеоhostingov в интернет са подходящи за Savefrom.net и тези, които са насочени към нормално и стрийминг изтегляне от чужди сайтове и в същото време не забравяйте за домашни уеб ресурси, ще бъде полезно Video DownloadHelper ,