IOS

Как да намерим Apple ID на заключен iPhone

Когато за първи път включите вашия iPhone и продължите да го използвате, винаги се използва акаунтът на Apple ID. За да го въведете, трябва да знаете потребителското име и паролата. Можете да откриете своя идентификатор не само чрез самото устройство, особено ако нямате достъп до него.

Научаваме Apple ID за блокирания iPhone

Входът от сметката може лесно да бъде намерен в настройките на смартфона и App Store. Но ситуацията е сложна, ако iPhone е блокиран и има само компютър. ITunes и специален ресурс на сайта на Apple ще ни помогнат тук.

Метод 1: iTunes

Най-бързият и лесен начин, който не изисква познаване на допълнителна информация за профила. Единственото условие е, че преди това сте влезли в профила си в програмата, а потребителското име и паролата все още се съхраняват в паметта. За да свържете устройството и да го синхронизирате с iTunes, ще ви трябва USB кабел. Този метод може да не работи, тогава, когато влезете в Aytüns, потребителят ще има формуляр за въвеждане на потребителско име и парола. Въпреки това, тя може също да отразява Apple ID.

Изтеглете iTunes

 1. Отворете iTunes на компютъра си. В горния панел кликнете върху „Акаунт“. В отвореното меню втората линия е потребителското име на Apple.
 2. Отворете iTunes на компютъра си и прегледайте информацията за Apple ID сметката на iPhone

 3. Ако няма такава линия, направете следното: отидете на “Account” - “View” .
 4. Преминете към настройките на акаунта на Apple ID в iTunes на компютъра за възстановяване на вход

 5. Необходимите данни ще бъдат показани в “Apple ID Overview” .
 6. Вижте информация за Apple ID сметката в iTunes на вашия компютър

Моля, имайте предвид, че по-рано в iTunes имаше специален раздел "Моите програми" , където в информацията за изтеглените приложения беше възможно да се открие потребителското име. В новата версия на Aytyuns тази функция не е налична.

Метод 2: Търсене на услуга

Ако ID е загубен или забравен, той може да бъде възстановен чрез специален уебсайт. За да направите това, трябва да знаете допълнителна информация за вашия акаунт: име, фамилия, e-mail адрес, на който е регистрирана сметката.

Отворете формуляра за възстановяване на Apple ID

 1. Отидете на <сайт, за да намерите загубения Apple ID и въведете необходимата информация и имейл адрес. Кликнете върху „Продължи“.
 2. Отидете на специален сайт, за да намерите Apple ID от iPhone и въведете необходимите данни за възстановяване

 3. Ако данните са въведени правилно, Apple ID ще се появи в прозореца, който се отваря и ще можете да отидете в профила си.
 4. Покажете Apple ID, когато правилно въведете лични данни на специален сайт, за да намерите профила за вход в iPhone

 5. С погрешно въведените данни потребителят ще види такъв надпис на екрана си, както е показано на екрана по-долу. В този случай си струва да се опитате да запомните лична информация или да отидете на други начини за решаване на проблема.
 6. Резултатът от неправилно въвеждане на данни за възстановяване на Apple ID на iPhone

Вижте също: Конфигурираме Apple ID

Метод 3: Служба за поддръжка

Случва се, че потребителят не използва услугите на разработчика и няма записани данни в програмата и не си спомня личната информация. В този случай ще ви помогне само да се свържете с техническата поддръжка на Apple. Заявка за покана от специалист може да бъде подадена както на уебсайта, така и чрез обаждане на горещата линия. В допълнение, онлайн чат е наличен директно на сайта. Изберете подходящия метод за лечение може да бъде на линка по-долу.

Страница за поддръжка на Apple

Уеб сайт на Apple за техническа поддръжка за възстановяване на забравен Apple ID на iPhone

В тази статия разгледахме как да открием Apple ID, ако iPhone е заключен и няма достъп до неговите настройки. В екстремни случаи потребителят ще трябва да се свърже с поддръжката на Apple.

Вижте също: Как да развържете iPhone на iPhone