Подаръци в социалната мрежа Odnoklassniki са от три вида: редовни, частни и тайни. Подателят на обичайния подарък и вижте получателя, както и всички други потребители. Ако подаръкът е частен, пълната информация за него е достъпна само за дарителя и получателя. Но тайните подаръци на най-загадъчните. Никой не знае щедър и любезен потребител, освен себе си. Възможно ли е, ако желаете, да се открие името на подателя на тайния подарък в ОК?

Ние разпознаваме подателя на тайния подарък в Однокласниците

Веднага принуден да ви разстрои, няма гарантиран начин да разберете кой е подателят на тайното представяне в Однокласниците. И ако някой ви предложи тази услуга на всеки ресурс, можете да бъдете сигурни, че това е измама, и ако му се доверите, можете да загубите сметката си и парите си. Към днешна дата човек може само да се опита да установи самоличността на загадъчния донор с помощта на медиирани методи. Нека се опитаме да го направим заедно.

Между другото, ако профилът ви е затворен, веднага обърнете внимание на един важен детайл. Дайте подаръци, можете само приятели. Това обстоятелство значително стеснява диапазона на търсене.

Метод 1: Анализирайте списъка с гости

Когато получите подарък от таен подател, тогава се появява часът и датата на сделката. Въз основа на тези данни и сравняването им с списъка на гостите на страницата ви за определен период от време, можете да познаете кой е този щедър тайнствен инкогнито. Методът, разбира се, е далеч от сто процента, но понякога може да помогне да се изчисли доброжелателят.

  1. Във всеки интернет браузър отваряме уебсайта на Odnoklassniki, преминаваме през процедурата за упълномощаване, като въвеждаме паролата си за вход и достъп в необходимите полета. Влизаме в личната ви страница.
  2. Разрешение на сайта Однокласници

  3. В горната лента с инструменти на потребителя кликнете върху бутона „Гости“ и се преместете на страница с история на посещението на потребителския ви профил от други потребители.
  4. Отидете на гостите на сайта Odnoklassniki

  5. Разглеждаме списъка на нашите гости, като сравняваме датата на получаване на тайна презентация и други хора, които посещават страницата ви. Ние правим някои изводи за авторството на презентацията.
  6. Гост на страницата на сайта Odnoklassniki

  7. Този метод, разбира се, позволява само да се изградят предположения, но при желание и прилагане на логически подход е напълно възможно да се стигне до дъното на истината.

Метод 2: Свързване с OK Поддръжка

Можете да се свържете с модераторите на Odnoklassniki с искане за разкриване на името на тайния подател на подаръка. Но за да се надяваме на положителен отговор от тяхна страна, трябва да направите силен и убедителен аргумент. Например, да се оплаквате от донора и да формулирате по достъпен начин, че неговите подаръци ви причиняват неудобства и ви пречат да използвате удобно социалната мрежа. Как можете да се свържете с модераторите на Службата за поддръжка на клиенти OK, можете да прочетете в друга статия на нашия ресурс, като следвате линка по-долу.

Още подробности: Писмо до службата за поддръжка на Odnoklassniki

Както виждате, няма методи за точно установяване на тайния донор в Однокласниците. Можете само да се опитате да го направите.

Вижте също: Частен подарък в Однокласниците