Много хора срещат такъв проблем, когато програмата най-напред се опитва да стартира за дълго време, а след това са започнали самодиагностика на Hamachi, което не води до нищо полезно. Решението ще ви изненада с простотата си!

Така че, преди да сте диагностичен прозорец, основният проблем на който е "Сервизен статус: спрян". Преинсталирането също е малко вероятно да помогне. Какво трябва да направя?

Активиране на услугата Hamachi

Самодиагностика Hamachi, въпреки че не решава проблема, но показва в своя източник. Най-важното е, че трябва да започнете правилната услуга и проблемът ще бъде забравен като ужасен сън.

1 . Стартираме мениджъра на услугите: натиснете "Win + R" на клавиатурата, въведете services.msc и кликнете върху "OK".

Текущи услуги
2 . Ние намираме услугата "LogMeIn Hamachi Tunneling Engine" в списъка, ние се уверяваме, че състоянието не е написано "Running" и го стартираме (или чрез контекстното меню вляво, или с десния бутон върху "Run").

LogMeIn Hamachi Service Disabled
В същото време е по-добре незабавно да се уверите, че режимът на стартиране е "Автоматичен", а не някой друг, в противен случай проблемът ще възникне след следващото рестартиране на системата.

3 . Очакваме старта и сме щастливи! Сега сервизният прозорец на "Услугите" може да бъде затворен и стартирането на Hamachi.
Опитвате се да стартирате услугата Hamachi

Сега програмата ще бъде свободна да тича. Ако имате нужда от допълнителна конфигурация, трябва да обърнете внимание на подробностите за правилните настройки в нашите статии относно корекцията Проблеми с тунела и син кръг ,