Съвсем много платежни системи в Русия и света дават възможност на потребителите да издават банкова карта с благоприятни условия, удобна система за съхранение на средства и бърз достъп до салдото. Една такава система е QIWI Wallet.

Как да получите карта Visa QIWI

За дълго време системата QIWI беше една от малкото, с която разполагаха карти за всеки потребител. Сега това не е новост, но Киви не се отказва от позицията си. С течение на годините компанията промени малко политиката си и спечели нови възможности, благодарение на които условията станаха още по-изгодни за потребителите.

Прочетете още: Създаване на Wallet на QIWI

Изготвяне на карта

За издаване на визова карта от QIWI платежната система е възможно много просто и бързо, за това само ще трябва да кликнете няколко пъти с мишката и да въведете необходимите данни за регистрация на картата. Нека анализираме този процес по-подробно, за да не останат никакви въпроси.

 1. Първата стъпка е да влезете в офиса на платежната система, използвайки потребителско име и парола или чрез социални мрежи, ако са свързани с портфейл.
 2. Влезте в профила си Киви

 3. В главното меню на сайта под полето за търсене можете да намерите елемента "Банкови карти" , на който трябва да кликнете, за да започнете процеса на създаване на карта Kiwi.
 4. Позиция Банкови карти QIWI

 5. Сега трябва да кликнете върху бутона "Поръчка на карта" в секцията "Карти QIWI" .
 6. Преход към закупуване на карта с киви

 7. На следващата страница ще има малко описание на картата QIWI Visa Plastic, под която има още два бутона. Потребителят трябва да кликне върху "Изберете карта", за да продължи, съответно, за да изберете картата, която ви интересува.

  Можете да кликнете върху "Още за картите", за да разберете цената, тарифите, лимитите, таксите и друга информация за всеки тип карта.

 8. Преминете към избора на карта на системата QIWI

 9. На този етап потребителят трябва да избере от коя карта се нуждае. Има три варианта, всяка от които е малко по-различна от останалите. Ако потребителят не знае какво да избере, можете да прочетете по-подробно за всяка карта, като изберете елемента "Още за картите" в предишната стъпка. Например, вземете най-оптималната опция - QIWI Visa Plastic с чип (модерна и удобна карта). Кликнете върху "Купете карта" .
 10. Избор на банкова карта от Киви

 11. За да продължите да регистрирате картата, трябва да въведете личната си информация, която ще бъде показана в договора и на самата пластмасова карта (име и фамилия). Въведете всички данни в съответните редове на сайта.
 12. Въвеждане на данни за притежателите на картотеки на киви

 13. Скролирайки страницата надолу, можете да изберете начина на доставка на картата. Изберете държавата и посочете желания вид доставка. Например "Постът на Русия ..." .
 14. Избор на начин за предоставяне на QIWI Wallet карта

 15. Тъй като куриерът и пощата се доставят само на адреса, той трябва да бъде въведен в следните полета. Необходимо е да попълните индекса, града, улицата, къщата и апартамента.
 16. Въведете адреса за доставка от Киви

 17. След като бъдат въведени всички данни за потребителите и адреса, можете да кликнете върху бутона "Купете", за да отидете до последните етапи от издаването на картата и да я поръчате.
 18. Продължете да купувате карта Kiwi

 19. След това трябва да потвърдите всички въведени данни, първо като ги проверите. Ако всичко е наред, трябва да кликнете върху бутона "Потвърди" .
 20. Потвърдете данните за картата на Киви

 21. Телефонът трябва да получи съобщение с код за потвърждение, което трябва да бъде въведено в съответния прозорец и отново да кликнете върху бутона "Потвърди" .
 22. Обикновено съобщението с данните за картата и ПИН кода идва почти веднага. PIN кодът се дублира в писмото със самата карта. Сега трябва да изчакаме картата, която ще дойде по пощата за около 1,5 - 2 седмици.

Активирайте картата

След дългото чакане на картата (или за кратко време всичко зависи от избрания начин на доставка и работата на руската пощенска станция), можете да започнете да я използвате в магазините и в интернет. Но преди това трябва да извършите още едно малко действие - активирайте картата, за да работите по-спокойно с нея.

 1. Първо трябва да се върнете в профила си и да отидете в раздела "Банкови карти" от главното меню на сайта.
 2. Позиция Банкови карти QIWI

 3. Само сега в секцията "Карти на QIWI" трябва да изберете друг бутон - "Активиране на картата" .
 4. Превключете на активиране на карта с киви

 5. На следващата страница ще бъдете помолени да въведете номера на картата, което трябва да направите. Номерът е на лицевата страна на QIWI Visa Plastic. Остава да натиснете бутона "Активиране на картата" .
 6. Активирайте картата Kiwi

 7. На този етап телефонът трябва да получи съобщение за успешното активиране на картата. Плюс това съобщението или писмото трябва да посочват ПИН-кода за картата (по-често се посочва там и там).

По този начин можете лесно да издавате карта от платежната система на QIWI Wallet. Опитахме се да опишем процеса на регистрация и активиране на картата възможно най-подробно, така че не остава нито един въпрос. Ако нещо все още не е ясно, напишете въпроса си в коментарите, опитайте се да го разберете.