В днешната статия ще ви кажем къде да разгледате информацията за чантата, която сте регистрирали в Yandex Money.

Как да разберете номера на портфейла си

След като упълномощите системата Yandex и превключите към услугата "Пари", ще се отвори страница преди вас, където можете да видите веднага номера на профила си.

Как да разберете информация за портфейла си в Yandex Money 1

Проверка на състоянието на портфейла ви

Кликнете върху бутона с падащ списък в горния десен ъгъл на екрана, както е показано на екранната снимка. В списъка, под номера на чантата, ще видите надписа "анонимен". Това е текущото състояние на вашия портфейл. За да го промените, кликнете върху него.

Как да разберете информация за портфейла си в Yandex Money 2

Както можете да видите на екранната снимка по-долу, Yandex Money предлага три портмонета за статус, които се различават по ширината на възможностите си. За да увеличите лимита на портфейла и да увеличите възможността за прехвърляне на пари, трябва да получите статут на "Named" или "Identified". За да получите тези статуси, трябва да предоставите на Yandex система подробна информация за вашата самоличност.

Как да разберете информация за портфейла си в Yandex Money 3

Прочетете още: Идентификация на портфейла на Yandex

Настройки на Wallet

В същия падащ списък кликнете върху Настройки. Тук можете да направите промени в данните си - телефонен номер, имейл адрес и местоположение. За да подобрите сигурността, можете да поръчате аварийни кодове и да зададете постоянна заявка за парола. В настройките можете да промените състоянието на портфейла си и да се уверите, че профилът ви е видим на главната страница на услугата.

KAK-uznat-informatsiyu-о-svoem-koshelke-V-Яндекс-dengah-4

KAK-uznat-informatsiyu-о-svoem-koshelke-V-Яндекс-dengah-5

Портфейл от визитни картички

Оставайки в прозореца за настройки, следвайте връзката, която е показана на екранната снимка по-горе. Това е визитната карта на портфейла ви. Можете да го изпратите на клиента с коментар и посочване на сумата, която той трябва да ви изпрати.

KAK-uznat-informatsiyu-о-svoem-koshelke-V-Яндекс-dengah-6

По този начин в профила Ви се показва информация за портфейла ви.