Има моменти, когато е необходимо да се слепят заедно няколко фрагмента от състава. Това може да е просто смесване на песни, които харесвате, или специално редактиране на фонова музика за различни събития.

За да извършвате операции с аудиофайлове, не е нужно да използвате скъпи и сложни приложения. Достатъчно е да намерите специални услуги, които ще обединяват необходимите сегменти в една единица безплатно. Тази статия ще ви разясни какви решения са възможни за залепване на музика и как да ги използвате.

Опции за обединяване

Следните услуги ви позволяват бързо и лесно да свържете аудио файлове онлайн. В същото време техните функции като цяло са подобни - добавяте желаната песен към услугата, излагате границите на добавените фрагменти, настройвате настройките и след това изтегляте обработения файл в компютъра или го запазвате в облачните услуги. Помислете за няколко начина за залепване на музиката по-подробно.

Метод 1: Foxcom

Това е добра услуга за свързване на аудио файлове, функционалността му ви позволява да зададете различни допълнителни параметри по време на обработката. За правилната работа на уеб приложението ви е необходим приставка за браузър Macromedia Flash.

Отидете на услугата Foxcom

За залепване на файлове трябва да направите следното:

 1. Кликнете върху бутона "mp3 wav" и изберете първия аудио файл.
 2. Отворете файла Онлайн аудио редактор Foxcom

 3. Маркерите маркират целия спектър или линията, необходима за сливането, и кликнете върху зеления бутон, така че желаният фрагмент да е в панела за обработка в долната част.
 4. Добавяне на песен към долния панел Онлайн аудио редактор Foxcom

 5. Задайте червения маркер на долния панел до края на файла и отворете следващия файл по подобен начин, като първия. Отново маркирайте желаната част и отново кликнете върху зелената стрелка. Сегментът ще се придвижи към долния панел и ще бъде добавен към предишния фрагмент. По този начин можете да лепете заедно не само две, но и няколко файла. Слушайте резултата и ако сте доволни, кликнете върху бутона "Завършване" .
 6. Завършете сливането на файла Онлайн аудио редактор Foxcom

 7. След това трябва да позволите на Flash плейъра да записва върху диска, като кликнете върху бутона "Разреши" .
 8. Даваме разрешение да записваме онлайн аудио редактора Foxcom

 9. След това услугата ще предлага опции за изтегляне на обработения файл. Качете го на компютъра в желания формат или изпратете по пощата, като използвате бутона "Да" .

Изтегляне на обединен файл Онлайн аудио редактор Foxcom

Метод 2: Аудио-дърводелец

Един от най-популярните ресурси за залепване на музика в едно цяло е уеб-апликацията "Аудио-джойнер". Функционалността му е проста и ясна. Той може да работи с най-често срещаните формати.

Отидете на аудио-дърводелски услуги

 1. Кликнете върху бутона "Добавяне на песни" и изберете файловете за залепване или вмъкнете звука от микрофона, като кликнете върху иконата му.
 2. Качване на файл в онлайн аудио-дърводелската служба

 3. С сините маркери изберете частите от аудиото, които искате да лепеете във всеки файл, или изберете цялата песен. След това кликнете върху "Свързване", за да започнете обработката.
 4. Свързване с файлове Онлайн услуга Аудио-дърводелски

 5. Уеб приложението ще подготви файла, след което щракнете върху бутона "Изтегляне", за да го запазите в компютъра.

Изтегляне на свързан файл Онлайн услуга Аудио-дърводелец

Метод 3: Звуков речник

Сайт за обработка на музика Soundcut ви позволява да го изтеглите от облачните услуги Google Диск и Dropbox , Обмислете процеса на залепване на файлове с това уеб приложение.

Отидете на услугата Soundcut

 1. Първоначално ще трябва да изтеглите два аудиофайла отделно. За целта използвайте бутона със същото име и изберете подходящата опция.
 2. Изтеглете файла в онлайн услугата Soundcut

 3. След това, като използвате плъзгачите, изберете аудио фрагментите, които трябва да лепите заедно, и кликнете върху бутона "Свързване" .
 4. Свързване на файлове Онлайн услуга Звуков път

 5. Изчакайте края на обработката и запазете песента на мястото, което искате.

Изтегляне на свързан файл Онлайн услуга Soundcut

Метод 4: Jarjad

Този сайт осигурява възможно най-бързо залепване на музика, а също така има редица допълнителни настройки.

Отидете в службата на Яржад

 1. За да се възползвате от услугата, качете два файла до нея, като използвате бутоните Избор на файл .
 2. Качване на аудио файлове в услугата Jarjad

 3. След края на изтеглянето, изберете фрагмента за рязане с помощта на специални плъзгачи или оставете всичко възможно, за да комбинирате напълно двете песни.
 4. След това кликнете върху бутона "Запазване на промените" .
 5. След това кликнете върху бутона "Изтегляне на файл" .

Запазване и изтегляне на обработения резултат Онлайн услуга Jarjad

Метод 5: Bearaudio

Тази услуга не поддържа руски език и, за разлика от другите, предлага първо да инсталира аудио настройките, след което вече качва файловете.

Отидете на услугата Bearaudio

 1. На отварящия се сайт посочете необходимите параметри.
 2. Настройки за музикална връзка Bearaudio онлайн услуга

 3. Използвайки бутона "Качване" , заредете два файла за залепване.
 4. Качване на файл в онлайн услугата Bearaudio

 5. След това можете да промените последователността на връзката, след което кликнете върху бутона "Обединяване", за да започнете обработката.
 6. Поредица за свързване на файлове Bearaudio онлайн услуга

  Услугата ще обедини файловете и ще ви подкани да изтеглите резултата, като използвате бутона " Кликнете, за да го изтеглите" .

  Изтегляне на свързана с файла Bearaudio онлайн услуга

  Прочетете още: Как да свържете две песни с програмата Audacity

Процесът на залепване на музика чрез онлайн услуги не е нещо особено сложно. Всеки може да се справи с тази операция и освен това няма да отнеме много време. Горепосочените услуги ви позволяват да обедините музика абсолютно безплатно, тяхната функционалност е съвсем проста и разбираема.

Потребителите, които се нуждаят от повече функции, могат да бъдат посъветвани от съвременни стационарни приложения за аудио обработка, като Cool Edit Pro или AudioMaster , които могат не само да лепи заедно необходимите фрагменти, но и да прилагат различни филтри и ефекти.