Не винаги качеството на видеоклипа, понякога дори заснето от добра камера, е отлично. Има много фактори, които оказват влияние върху качеството, а понякога не може да се направи нищо. Въпреки това, като използвате CinemaHD, можете да подобрите качеството на видеоклипа след заснемането и тази статия ще ви покаже как да го направите.

CinemaHD е много проста програма, която има много функции и почти всички от тях служат за подобряване на качеството на видео и аудио. Всъщност можете да извършите подобрение на качеството на видеоклипа в тази програма с няколко кликвания, а по-долу в статията ще бъде показано как да го направите.

Изтегляне на CinemaHD

Как да подобрите качеството на видеото

В самото начало трябва да изтеглите програмата от връзката по-горе и да я настроите с просто натискане на бутона "Напред".

След инсталирането можете да продължите директно, за да подобрите качеството. За да направите това, трябва да заредите видеоклипа в програмата и да направите това, кликнете върху бутона "Добавяне на файлове".

Добавяне на файлове за "Как да подобрим качеството на видеото"

Изберете видеоклипа в стандартния прозорец, който искате да подобрите, и кликнете върху него с левия бутон на мишката. Отдясно на екрана трябва да се появи този видеоклип.

Избиране на видеоклип за "Как да подобрим качеството на видеото"

Сега можете да определите изходния път в полето точно долу или да го оставите така, както е. Кликваме върху бутона "Конфигуриране на изходния формат".

Настройване на формата за подобряване на качеството на видеоклипа

В този прозорец коригирайте качеството на видеоклипа. Можете да избирате всеки формат и да регулирате плъзгачите вдясно, колкото искате, дори и в максимална степен, за да изложите, но смисълът от това е малък, видеото просто ще стане по-голямо. Най-добре е да изберете формат с висока разделителна способност и да не докосвате нищо друго, за да можете максимално да подобрите видеоклипа с лошо качество.

Избор на качествен видеоклип за подобряване на качеството на видеоклипа

След това се върнете и кликнете върху "Стартиране на реализацията".

Конверсия за това, как да подобрите качеството на видеоклипа

Изчакайте, докато програмата завърши преобразуването, след което можете да се насладите на най-качественото видео.

Прочетете още: Списък на програмите за подобряване на качеството на видеото

Благодарение на алгоритъма за действие в тази статия можете да подобрите качеството на видеото. Но ако искате да експериментирате с лентите за превъртане в настройките, опитайте се, може би по някакъв видеоклип наистина ще ви помогне да постигнете още по-добро качество. Не забравяйте обаче, че теглото на видеоклипа ще се увеличи значително, да не говорим за времето за преобразуване.