Колко често се сблъскваме с проблемите, свързани с качеството на видеото, което не записваме на най-добрата камера. Но сега може да се промени, без да се купува скъпо оборудване. Благодарение на програмата Cinema HD можете да промените качеството на видеото, както за добро, така и за по-лошо, което променя размера му.

Cinema HD е революционна програма, разработена за подобряване на качеството на видеото и превръщането му в различни формати. Програмата има много интересни функции и дори може да замени програмата за изгаряне. В момента тя се локализира само на три езика, но всяка година разработчиците добавят нововъведения.

Вижте също: Списък на програмите за подобряване на качеството на видеото

Урокът: Как да подобрите качеството на видеото с CinemaHD

Визуализация на видеоклипа

Когато добавите видео към програмата, можете да я прегледате в десния прозорец. В същия прозорец можете да отрежете видеоклипа или да премахнете ненужни моменти от него, ако имате нужда от него.

Преглед в кино HD

Намерете корица

В програмата е възможно да замените капака с търсачката на Google. Освен това има функция за премахване на капака.

Намерете корица в Cinema HD

Редактиране на метаданни

Има и функция за замяна на метаданни, което може да бъде полезно, защото обикновено изтеглените файлове имат прекалено много ненужна информация.

Преглежда и променя метаданните в Cinema HD

Настройване на изходния формат

Програмата има повече от 30 формати, които можете да използвате, за да запишете видеоклипа. Освен това, всеки от форматите може да бъде персонализиран по свой собствен начин, като допълнително подобрява качеството на видеото и аудиото.

Настройване на изходния формат в Cinema HD

конверсия

Програмата бързо преобразува видеоклипа ви, като го запазва в посочената папка, като същевременно имате възможност да зададете отметка, за да изключите компютъра, след като процесът приключи.

Преобразуване в кино HD

Добавяне на файлове

Можете да добавяте файлове по три различни начина - поотделно - цяла папка с видео или цял диск с видео.

Добавяне на файлове към Cinema HD

изгаряне

В програмата можете да записвате избраните видеоклипове на диск, като по този начин създавате диск с непрекъснато показващ се видеоклип. За съжаление, невъзможно е да преобразувате и записвате на диска наведнъж, но можете да го направите един по един.

Запис на диск в Cinema HD

предимства

  1. Лесно се учи
  2. Наличие на руски интерфейс
  3. Много различни видеоформати
  4. Възможност за писане на диск

недостатъци

  1. платен

Тази програма е полезен инструмент на всеки компютър, особено от потребителя, който не участва в камерата. Голям брой формати и възможност за изгаряне правят програмата наистина уникална. Благодарение на функционалността си, той дори може да помогне дори и при редактирането, но това ще трябва да се върти.

Изтеглете пробна версия на Cinema HD

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт