В тази статия ще ви покажем как да инсталирате TeamSpeak Клиент на операционната система Windows 7, но ако притежавате друга версия на Windows, можете да използвате тази инструкция. Нека разгледаме всички инсталационни стъпки по ред.

Инсталиране на TeamSpeak

След като изтеглите последната версия на програмата от официалния сайт, можете да продължите към началото на инсталацията. За това имате нужда от:

 1. Отворете файла, който сте изтеглили преди това.
 2. Отворете инсталационния файл за TeamSpeak

 3. Сега ще видите приветстващ екран. Тук можете да видите предупреждение, че се препоръчва да затворите всички прозорци, преди да започнете инсталирането. Кликнете върху Напред, за да отворите следващия прозорец за инсталиране.
 4. Добре дошли прозорец TeamSpeak инсталация

 5. След това трябва да прочетете условията на лицензионното споразумение, след което да поставите отметка в квадратчето "Приемам условията на споразумението". Имайте предвид, че първоначално няма да можете да отметнете, трябва да отидете в долната част на текста, след което бутонът ще стане активен. Кликнете върху "Напред", за да продължите.
 6. Лицензионно споразумение TeamSpeak

 7. Следващата стъпка е да изберете кои записи да инсталирате програмата за. Тя може да бъде като един активен потребител и всички профили на компютъра.
 8. Избор на потребителя за инсталиране на TeamSpeak

 9. Сега можете да изберете мястото, където ще бъде инсталирана програмата. Ако не искате да промените нищо, просто кликнете върху "Напред" . За да промените мястото за инсталиране на TimSpyk, просто кликнете върху "Преглед" и изберете желаната папка.
 10. Избиране на място за инсталиране на TeamSpeak

 11. В следващия прозорец изберете местоположението, където ще бъде запазена конфигурацията. Това може да бъде или собствените файлове на потребителя, или мястото на инсталиране на програмата. Кликнете върху "Напред", за да започнете инсталирането.

Избиране на местоположението, където се запазва конфигурацията на TeamSpeak

След като инсталирате програмата, можете веднага да започнете първото стартиране и да я конфигурирате за вас.

Прочетете повече:
Как да настроите TeamSpeak
Как да създадете сървър в TeamSpeak

Заобиколно решение: На Windows 7 се изисква Service Pack 1

Възможно е да сте срещнали този проблем при отварянето на програмния файл. Това означава, че нямате нито една от актуализациите за Windows 7, а именно Service Pack. В този случай можете да използвате прост метод за инсталиране на SP чрез Windows Update. За това имате нужда от:

 1. Отворете "Старт" и отворете "Контролен панел" .
 2. Отворете контролния панел на Windows 7

 3. В контролния панел отидете на Windows Update .
 4. Windows Update

 5. Непосредствено преди вас ще видите прозорец с предложение за инсталиране на актуализации.

Инсталиране на актуализации на Windows

Сега ще се извърши изтеглянето и инсталирането на актуализациите, след което компютърът ще се рестартира и ще можете да започнете инсталацията и след това да използвате TimSpyk.