Някои потребители са регистрирали профил в Google отдавна, че самите те не си спомнят кога е свършено. Да знаете, че датата е необходима не само заради простото човешко любопитство, но и поради факта, че тази информация ще ви помогне, ако сметката ви изведнъж бъде опростена.

Вижте също: Как да създадете профил в Google

Намерете датата на регистрационната сметка

Дата на създаване играе важна роля при възстановяването на достъпа до сметката, която винаги можете да загубите - никой не е имунизиран от такива моменти. Когато се опитате да върнете сметка към него, може да възникне доста неприятна ситуация. Тъй като всички налични данни са важни за техническата поддръжка на Google, при заявяване на възстановяване собственикът трябва да отговори на 3 въпроса:

 • С коя парола сте въвели последния път, когато сте влезли в профила си?
 • Какъв беше последният път, когато сте влезли в профила си?
 • Каква е датата на регистрация на профила Ви?

Интересуваме се точно от третия въпрос от този списък. Поради това би било полезно да се знае поне приблизително време за регистрация, за да се помогне на местната техническа помощ и да се ускори процесът на връщане като цяло.

Повече подробности: Как да възстановите профила си в Google

Метод 1: Преглед на настройките на Gmail

Откритата информация относно датата на регистрация на профила в Google не е така. Можете обаче да се възползвате от алтернативните функции на услугите на тази фирма, свързани главно с пощата.

Отидете в Gmail

 1. Отворете Gmail и отворете " Настройки", като кликнете върху иконата на зъбно колело и изберете съответния елемент от менюто.
 2. Влезте в настройките на Gmail

 3. Превключете към раздела "Препращане и POP / IMAP" .
 4. Отворете раздела POP IMAP в настройките на Gmail

 5. Тук, в блока "Достъп през POP" , ще бъде отбелязана датата на получаване на първото писмо. Това писмо винаги е предупреждение за добре дошли от Google, което получава всеки потребител, регистрирал се в тази система. Ето защо датата може да се счита за ден на създаване на профил в Google.
 6. Дата на регистриране на профила в Google в настройките на Gmail

Моля, имайте предвид, че услугата не винаги посочва точната дата, само ако след регистрирането на акаунта настройките за POP не са били променени ръчно от потребителя. За да потвърдите точността на информацията, препоръчваме допълнително да използвате втория метод, който е разгледан по-долу.

Метод 2: Търсене на писма в Gmail

Баналски и лесен начин, обаче той работи. Трябва да проследите първото имейл съобщение в профила си.

 1. Отпечатваме думата "Google" в полето за търсене. Това се прави, за да се намери бързо първото писмо, изпратено от екипа на Gmail. Търсене в Gmail
 2. Превъртете до самото начало на списъка и вижте няколко поздравителни писма, трябва да кликнете върху първата от тях.
 3. Менюто ще покаже в кой ден е изпратено съобщението, съответно тази дата ще бъде датата на стартиране на профила в Google. Дата на първото писмо в google mail

Един от тези два начина можете да намерите точния ден на регистрация в системата. Надяваме се, че тази статия ви е помогнала.