Internet Explorer (IE) - доста общо приложение за сърфиране в интернет, тъй като е вграден продукт за всички системи, базирани на Windows. Но поради някои обстоятелства не всички сайтове поддържат всички версии на IE, така че понякога е много полезно да се знае версията на браузъра и, ако е необходимо, да се актуализира или възстанови.

За да разберете версията на Internet Explorer, инсталирана на вашия компютър, използвайте следните стъпки.

Изглед на версия за IE (Windows 7)

  • Отворете Internet Explorer
  • Кликнете върху иконата на услугата под формата на зъбно колело (или клавишна комбинация Alt + X) и в менюто, което се отваря, изберете елемента " За"

IE. За програмата
В резултат на такива действия се появява прозорец, в който се показва версията на браузъра. И основната обща версия на IE ще се показва на самия лого на Internet Explorer и по-точно под него (версия на монтажа).

IE 11. Версия

Можете също така да научите за версията на IE, като използвате лентата с менюта .
В този случай трябва да изпълните следните стъпки:

  • Отворете Internet Explorer
  • В лентата с менюта кликнете върху Помощ и след това върху Всичко

IE. Преглед на версията

Струва си да се отбележи, че понякога потребителят не може да вижда Менюто низовете. В този случай трябва да кликнете с десния бутон на мишката върху празното поле на лентата на отметките и от лентата с менюта да изберете менюто в контекстното меню

Както можете да видите, версията на Internet Explorer е доста проста, което позволява на потребителите да актуализират браузъра своевременно, за да работят правилно със сайтовете.