Internet Explorer (IE) - едно от най-бързите и най-безопасните приложения за сърфиране в интернет. Всяка година разработчиците работиха усилено, за да подобрят този браузър и да добавят нова функционалност към него, така че е важно да актуализирате IE до най-новата версия навреме. Това ще ви позволи да изпитате всички предимства на тази програма.

Актуализиране на Internet Explorer 11 (Windows 7, Windows 10)

IE 11 - последната версия на браузъра. Актуализирането на Internet Explorer 11 за Windows 7 не се случва както в предишните версии на тази програма. Потребителят не трябва да прави това изобщо, тъй като актуализациите трябва да бъдат автоматично инсталирани по подразбиране. За да се уверите в това, достатъчно е да изпълните следната последователност от команди.

  • Отворете Internet Explorer и в горния десен ъгъл на браузъра кликнете върху иконата на услугата под формата на зъбно колело (или клавишна комбинация Alt + X). След това в менюто, което се отваря, изберете елемента Всичко
  • В прозореца Всичко за Internet Explorer трябва да се уверите, че е избрано кутийката за автоматично инсталиране на нови версии

IE11

По същия начин можете да актуализирате Internet Explorer 10 за Windows 7. По-ранните версии на Internet Explorer (8, 9) се актуализират чрез системни актуализации. Това означава, че за да актуализирате IE 9, трябва да отворите услугата Windows Update и да изберете тези, които са свързани с браузъра в списъка с наличните актуализации.

Актуализация на IE

Очевидно благодарение на усилията на разработчиците да актуализират Internet Explorer е достатъчно лесно, така че всеки потребител може независимо да изпълни тази проста процедура.