Доста компютърни потребители искат понякога да играят различни игри в мрежата или офлайн. Понякога в игри има такива интересни събития, които искам да уловя и да ги покажа на моите приятели. Една от тези игри е онлайн играта World of Tanks, защото всяка игра битка има толкова много събития, които със сигурност се натъкват на нещо интересно.

Направете екранна снимка в играта не е толкова просто, затова в мрежата можете да намерите много различни съвети и техники. Когато стартирате играта, можете да видите комбинация от клавиши, които го правят удобно да създадете екранна снимка, но е много по-удобно да използвате програмата Screenshoter, за да избегнете търсенето на изображението във всички папки на компютъра и веднага да знаете къде се крие екранната снимка.

Изтегляне на екранна снимка

1. Изтегляне на програмата

Инсталирането и изтеглянето на това приложение се извършва в няколко прости стъпки. Потребителят трябва само да отиде на официалния сайт, да го изтегли и да инсталира. Тъй като Screenshoter ви позволява само да създавате екранни снимки, пространството, заемано на диска, е напълно невидимо и програмата винаги работи на заден план.

2. Избор на горещия клавиш

За да не търсите копчето за създаване на екранна снимка, можете веднага да отидете на настройките на екранната снимка и да инсталирате всичко. Обикновено потребителите избират бутона PrtSc с горещ клавиш, за да създадат всички изображения чрез натискане на единствен клавиш.
Изберете клавишна комбинация
Така че можете да изберете който и да е бутон, програмата Screenshotter ще работи с почти всички потребителски настройки, ако ключът не принадлежи към други приложения, които също са отворени на компютъра.

3. Снимка по време на играта

След стартиране на играта и влизане в битката, можете безопасно да създадете екранни снимки, като натиснете избрания клавиш. Предимството на този метод е известното място за съхранение на изображения и бързото му съхранение. След като излезете от играта, можете да направите екранна снимка на избраната папка, която също е зададена в настройките.
Снимка на екрана в папката

Струва си да се отбележи, че създаването на скрийншоти чрез екранната снимка в играта World of Tanks е по-добре от района, но целият екран; така че програмата не изисква нищо за разпределяне и потребителят може безопасно да продължи битката, без да се разсейва от ненужни действия.

Вижте също: Приложения за създаване на екранни снимки

Вижте също: Приложения за създаване на екранни снимки

Оказва се, че не можете да използвате различни съвети от интернет и бързо да създадете екранна снимка в играта World of Tanks с помощта на удобна програма Screenshot. Много потребители го разпознават като най-доброто, тъй като тук играчът не се нуждае от много действия при създаването на изображението. И какви инструменти използвате при създаването на изображения от играта "Светът на танковете"?