Днес играта все повече се освобождава не на физически дискове и DVD дискове, а на така наречените дискови изображения. Това е много по-удобно, защото не е нужно да съхранявате дискове някъде и да пренаписвате информация от тях, за да избегнете повреда. И да предадете информация под формата на изображение е много по-удобно - можете просто да попълните всички услуга за споделяне на файлове и да зададете на някого връзка. И за да събере такъв образ на играта позволява програмата Алкохол 120%.


За да инсталирате изображение на играта в алкохол 120%, трябва само да имате две неща - самото изображение в MDS или ISO формат, а виртуалното устройство на Alcohol 120%. Обикновено това се създава, когато програмата е инсталирана. Ако трябва да създадете виртуално устройство, използвайте това инструкции. След това следвайте всички стъпки на следващата инструкция.

Изтегляне Алкохол 120%

Инструкции за инсталиране на изображението на играта в алкохол 120%

  1. Едновременно с това изпълнявайте алкохол 120% и отворете папката с изображението на играта. Поставете ги една до друга.
  2. С помощта на курсора на мишката преместете изображението от папката в полето за изображение на алкохол 120%.

    папка с изображение и стартиране на програмата Алкохол 120%

  3. Когато изображението се появи в списъка, трябва да кликнете с десния бутон на мишката върху изображението и да изберете "Mount to Device" от падащото меню.

    точка монтаж на устройството на изображението в алкохол 120%

След това дисковото изображение ще бъде монтирано на виртуалното устройство. Ако на него е предоставена автоурон, потребителят ще види началния екран на диска. Ако не се случи нищо, трябва да отидете в "Компютър" ("Този компютър", "Моят компютър") и да откриете монтираното изображение и след това да го отворите с двойно натискане на мишката.

монтирано изображение в алкохол 120%

За сравнение: Инструкции за монтиране на изображение в DAEMON Tools Lite

По този начин можете лесно да монтирате изображение в алкохол 120%. Както можете да видите, абсолютно нищо сложно в това. Специални проблеми обикновено не възникват, с изключение на счупени изображения и неправилно инсталирана програма Алкохол 120%. В повечето случаи всичко се случва на първия опит.