Плащането за покупки в много онлайн магазини стана възможно по почти всеки удобен начин, така че те са толкова популярни. Системата Kiwi не стои неподвижна и се опитва да въведе плащането си в много сайтове на популярни онлайн магазини.

Как да плащате за покупки чрез QIWI

Купете някои стоки и платете за тях, като използвате чантата на Kiwi може да бъде не само в магазина на трета страна, но и чрез самата платежна система, където изборът е малък, но все пак можете да правите малки покупки (основно за плащане на глоби и за попълване на различни игри сметки).

Прочетете още: Зареждаме профила QIWI

Метод 1: на уеб сайта на QIWI

Помислете първо как да намерите продукт на сайта на Киви и да го платите веднага. Разбира се, списъкът от оферти на сайта на платежната система е много ограничен, но има някои неща, които са удобни за плащане при скоростта, с която QIWI Wallet го позволява.

 1. Веднага след като потребителят влезе в личната си сметка на сайта на платежната система, можете да търсите в менюто "Pay" и да кликнете върху него.
 2. Отворете страницата за плащане на уебсайта на Киви

 3. Ще има преход към страница с различни категории, които можете да платите директно чрез уеб сайта на Киви. Изберете например категорията "Забавления" .
 4. Избиране на категория продукти в QIWI

 5. В тази категория има различни игри и социални мрежи. Да приемем, че искаме да заредим игрален акаунт в системата пара , За да направите това, просто намираме значката с логото и подписа "Steam", от която се нуждаем, и кликнете върху него.
 6. Избор на продукт на сайта за кесии на киви

 7. Сега трябва да въведете името на профила си в игралната система и размера на плащането. Ако всичко е въведено, можете да натиснете бутона "Плащане" .
 8. Въвеждане на данни и суми за плащане от Киви

 9. Сайтът ще ви предложи да проверите всички въведени данни и едва след това продължете по-нататъшното плащане. Ако всичко е наред, можете да кликнете върху "Потвърждаване" .
 10. Потвърждение за плащане чрез киви

 11. Тогава съобщението ще дойде на телефона, който ще съдържа кода. Ще трябва да въведете този код на следващата страница на сайта, само след като го въведете, можете отново да кликнете върху бутона "Потвърди" .

Това е само буквално за няколко кликвания, които можете да заредите сметката в някои игри и социални мрежи, да плащате глоби и различни услуги, да правите други малки покупки онлайн.

Метод 2: На сайт на трета страна

Плащането за покупки на сайтове на трети страни с чантата на кивито е много удобно, тъй като има възможност бързо да потвърдите плащането и няма нужда да си спомняте дълго джобен номер. Например, ние използваме добре известен онлайн магазин, където можете да купите различни категории стоки.

 1. На първо място, трябва да добавите стоките в кошницата и да продължите с процеса на поръчване. Когато това бъде направено, потребителят ще бъде попитан за плащането. Избираме "онлайн" и намираме сред предложените опции "Портфейл QIWI" .
 2. Избор на портфейл от киви като начин на плащане

 3. Сега трябва да потвърдите поръчката, така че онлайн магазинът да може да плати в личния акаунт на потребителя на платежната система Kiwi.
 4. Потвърждаване на нареждането за плащане чрез Kiwi

 5. След това отидете на сайта Kiwi-purse и вижте известието за неплатените сметки на главната страница. Тук трябва да кликнете върху бутона "Преглед" .
 6. Преход към неплатени фактури на уеб сайта на QIWI Wallet

 7. На следващата страница има списък с последните профили, сред които има и такъв, който наскоро бе показан от онлайн магазин. Кликнете върху "За да платите" .
 8. Преминаване към плащане по сметка на Киви

 9. На страницата за плащане първо трябва да изберете метода, по който ще бъде извършено плащането. Натискаме бутона "Портфейл на Visa QIWI" .
 10. Избиране на чанта за QIWI като начин на плащане

 11. Остава само да натиснете "Плащане" и да потвърдите покупката, като въведете кода от съобщението, което ще дойде малко по-късно в телефона.
 12. Кликване върху бутона за плащане чрез Kiwi

По такъв бърз начин можете да платите за покупка в почти всеки онлайн магазин, тъй като всички те се опитват да работят с Kiwi по същия алгоритъм. Ако изведнъж имате някакви въпроси, не се колебайте да ги попитате в коментарите, ще се радваме да отговорим на всички. Успех при бъдещи покупки и плащания чрез портфейла QIWI Wallet.